Şampiyonlar Ligi Manchester United efsanesi, Guardiola'nın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı!

Manchester United efsanesi, Guardiola'nın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı!

18.05.2023 - 10:29 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City, Devler Ligi'nin gediklisi Real Madrid'i sahadan silerek 4-0 galip geldi ve İstanbul'daki final biletini kaptı. Avrupa basını Manchester City'nin gövde gösterisi yaptığı karşılaşmayı manşetlere taşıdı. Maçın ardından Manchester United efsanesi Rio Ferdinand, City Menajeri Guardiola'nın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı.

Manchester United efsanesi, Guardiolanın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City, Real Madrid'i 1-1'lik ilk maçın ardından İngiltere'de 4-0 mağlup etti ve İstanbul biletini kaptı. Manchester City ve Inter, Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak finalde kozlarını paylaşacak. Manchester City'nin Real Madrid'i sahadan süpürdüğü karşılaşma Avrupa basınında da geniş yankı bulurken maçın hemen ardından Mabchester United efsanesi Rio Ferdinand, maçtan önce City Menajeri Guardiola'nın kendisine attığı mesajı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

UEFA'DAN BÜYÜK GAF

UEFA, Manchester City - Real Madrid maçı öncesi bir hataya imza attı. İstanbul’daki final için resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Inter’in rakibi Real Madrid olarak gösterildi. Hatanın fark edilmesiyle paylaşım kısa süre içerisinde silindi. 

Manchester United efsanesi, Guardiolanın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı

AVRUPA BASININDAN MANCHESTER CITY-REAL MADRID YANSIMALARI

Avrupa basını Manchester City-Real Madrid karşılaşmasına geniş yer ayırdı. Özellikle İspanyol basını Real Madrid'in etkisiz görüntüsüne dikkat çekerken İngilizler Manchetser City'yi yere göğe sığdıramadı.

İşte Avrupa basınından öne çıkanları:

AS (İspanya): Real Madrid, Etihad Stadı'nda çalan ilk düdükten son düdüğe kadar yerin dibine battı! Yalnızca Courtois'nın başarılı müdahaleleri daha büyük bir galibiyeti engelledi ve bu City'nin golü atmasını geciktirmekten başka bir işe yaramadı.

Haberin Devamı

MARCA (İspanya): Ancelotti'nin gemisi kaza yaptı. Real Madrid oyuncuları Manchester City'den dayak yedi. Real Madrid, İngiltere'de bunaldı ve söylenecek çok az şey var. City baştan sona kadar Real'i ezip geçti. Sadece Courtois, skandal olabilecek bir skorun önüne geçti.

Mundo Deportivo (İspanya): Bu kez Real Madrid'den bir mucize gelmedi. İlk düdükten itibaren galibiyeti hak edebilecek bir şey yapmadılar. Real Madrid, ligi Barcelona'nın arkasında tamamlayacağı için İngiltere'de bu sezonu kapattı. 

El Pais (İspanya): Manchester City, Real Madrid'e ders verdi. Sadece Courtois tarafından bazı engellemelere maruz kalan City, yüzyılın takımı Real Madrid'i basit gösterdi. Manchester City, Real Madrid'e tarihsel bir ders verdi. 

The Sun (İngiltere): Yedi yıllık bir saltanatın zirveye ulaştığı, mükemmelliğin bir anlığına görüldüğü ve imkansız rüyaların gerçeğe dönüştüğü bir gece. 45 dakika boyunca, City'nin futbolu kazanma konusundaki doymak bilmez iştahı, futboldaki üstün ustalıklarıyla örtüştüğü için, Guardiola sanki ölmüş ve cennete gitmiş gibi hissetmiş olmalı.

Daily Mail (İngiltere): Uzun yıllardır Manchester United'ın gölgesinde kalan Manchester City, Avrupa futbolunun aristokratlarını birer birer deviriyor ve yeni bir düzen kuruyor. Çeyrek finalde elenen taraf Bayern Münih oldu. Çarşamba günü, Devler Ligi'ni 14 kez kazanan Real Madrid yıkıldı. City, Çarşamba gecesi yarı finalin ikinci ayağında Real Madrid'i yenmekle kalmadı. Onları ezdiler. Onları geride bıraktılar. Onları geçtiler. Onları kaybetmekten bıkmış asık suratlı çocuklar gibi gösterdiler.

Haberin Devamı

The Guardian (İngiltere): Silva finale giden yolu gösterdi. Real Madrid oyun olarak Manchester City'ye yaklaşamadı bile ki bu Şampiyonlar Ligi finaline kükreyerek gelen Manchester City açısından kesinlikle en etkileyici olanıydı. Ölümsüzlüğe bir adım daha yaklaştılar.

Bild (Almanya): Pep, Real'i devirdi. 10 Haziran'da İstanbul'da Inter ile karşılaşacaklar. Maçın adamı Bernardo Silva oldu ve City'yi Real karşısında zafere taşıdı.

L'Equipe (Fransa): Guardiola'nın başyapıtı. Pep Guardiola'nın Manchester City'si Çarşamba gecesi nefes kesen bir maç sonunda Real Madrid'i 4-0 ile geçerek final yükselmeyi başardı.

Manchester United efsanesi, Guardiolanın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı

UNITED EFSANESİ PATRICE EVRA ÇILGINA DÖNDÜ

Haberin Devamı

Manchester City'nin Real Madrid'i 4-0 mağlup ederek finale yükseldiği karşılaşmanın ardından ortalık karıştı. Manchester United'ın efsane isimlerinden Patrice Evra ile Manchester City yedek kulübesi arasında tartışma yaşandı.

Maçta yayıncı kuruluşun yorumcuları arasında yer alan Patrice Evra, son düdüğün çalmasıyla birlikte Manchester City yedek kulübesiyle büyük bir tartışma yaşadı. Kavga boyutuna gelmesi an meselesi olan tartışmayı Guardiola'nın yardımcısı Manel Estiarte önledi.

Evra daha sonra CBS Sports'a şunları söyledi: "Bana bakıyordu, 'bu senin için' gibiydi! Bu sizin için! Yaklaştım ve ona (Manchester City teknik heyetinden biri) neden bu kadar heyecanlı olduğunu sordum.

Manchester City'nin unutulmaz isimlerinden Micah Richards ise Evra'ya dönerek tartışma yaşadığı kişinin kendisinden özür dilediğini şu sözlerle açıkladı: Evra dürüst biri olduğumu biliyorsun. Benden özür diledi ve oldukça samimiydi.

Manchester United efsanesi, Guardiolanın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı

RIO FERDINAND, GUARDIOLA'NIN ATTIĞI MESAJI AÇIKLADI

Haberin Devamı

Bir başka Manchester United efsanesi Rio Ferdinand ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Guardiola'nın maçtan hemen önce kendisine attığı mesajın detaylarını anlattı.

Ferdinand, "Bana mesaj attı, Pep Guardiola maçtan önce bana mesaj attı. 'İnanın iki yıl önce onları yendik. Yine yeneceğiz.' dedi. Sahip olduğu inanç, güven. Maçtan 2-3 saat önceydi. Bana böyle bir mesaj gönderdi. Bu maça kadar kat ettiği ayrıntılara ve bu oyunculara duyduğu güvene olan saf gbir inanç." ifadelerini kullandı.

Manchester United efsanesi, Guardiolanın maçtan önce kendisine attığı mesajı açıkladı

Yazarlar