İngiltere Premier Lig Manchester United, Everton'ı kupadan eledi

Manchester United, Everton'ı kupadan eledi

07.01.2023 - 01:53 | Son Güncellenme:

İngiltere FA Cup 3. Turu'nda Manchester United, kendi sahasında Everton'ı konuk etti. Heyecan dolu maçı ev sahibi Manchester Unuited 3-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi.

Manchester United, Evertonı kupadan eledi

İngiltere FA Cup 3. Turu'nda Manchester United, sahasında Frank Lampard'ın çalıştırdığı Everton'ı ağırladı. Old Trafford'da oynanan maçı Manchester United 3-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Maça hızlı başlayan Manchester United, Antony'nin golüyle öne geçerken Coady 14'te eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Manchester United öne geçme çabası verirken Coady, bu kez kendi kalesine attığı golle takımının 2-1 yenik duruma düşmesine neden oldu. 90+7. dakikada kazanılan penaltıda ise Rashford topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 olarak ilan etti.

Öte yandan Marcus Rashford, son 5 maçta 5. ve Old Trafford'daki son 7 maçta 7. golünü kaydederek kariyerinin zirvesini yaşadığı sezonda takımına katkı sağlamayı sürdürdü.

Menajer Erik Ten Hag ise Manchester United'ın başında çıktığı son 7 maçta 7. galibiyetini alırken Old Trafford'daki son 8 maçını da kazanarak istikrarını sürdürdü.

Manchester United'ın bir üst turdaki rakibini kura çekimi belirleyecek.

Haberin Devamı