İngiltere Premier Lig Manchester United'da Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı!

Manchester United'da Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı!

27.10.2022 - 23:51 | Son Güncellenme:

Manchester United'da dışı kalan daha sonrasında affedilen Cristiano Ronaldo, UEFA Avrupa Ligi'nde boş geçmedi.

Manchester Unitedda Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı

Manchester United bir numaralı gündem maddesi olmayı sürdüren Ronaldo Tottenham maçında yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Menajeri Erik ten Hag'ın isteği doğrultusunda kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi affedildi. Portekizli yıldız geceyi boş geçmedi.

Haberin Devamı

TEN HAG İLE YILDIZLARI BARIŞMADI
Sezon başında Erik Ten Hag'ı menajerlik görevine getiren United yönetimi Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesiyle sarsılmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini United yönetimine bildiren Ronaldo sezon öncesi antrenmanlara katılmadı ve Hollandalı teknik direktörün kara listesine eklendi.

Cristiano Ronaldo'nun transferi gerçekleşmedi ve Portekizli dünya starı takımda kaldı. Antrenman eksiği bulunan ve kadroda kendine yer bulamayan Cristiano Ronaldo'nun Erik Ten Hag ile yıldızı bir türlü barışmadı.

İngiltere Premier Lig'de sadece Brentford ve Newcastle United maçlarında ilk 11'de şans bulan Cristiano Ronaldo, UEFA Avrupa Ligi'nde ise tüm maçlara ilk 11'de başladı.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı

TOTTENHAM MAÇI BARDAĞI TAŞIRDI
Erik Ten Hag ile sezon içerisinde anlaşamayan ve tavırlarıyla da bunu belirten Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın İngiltere Premier Lig'de oynadığı son karşılaşmada taraftarlarını ve hayranlarını şoka uğrattı. Portekizli süperstar, Tottenham maçının bitmesine 5 dakika kala sahayı terk etti. Ronaldo'nun bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu.

Manchester United Menajeri Erik Ten Hag, Tottenham maçının ardından yaptığı açıklamada Ronaldo'nun sahayı terk etmesi konusuyla kısa süre içinde ilgileneceğini belirtti.

Manchester Unitedda Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı

MANCHESTER UNITED, RONALDO'YU KADRO DIŞI BIRAKTI
Erik Ten Hag'ın 'Yarın ilgileneceğim' dedi Ronaldo için kulüp flaş bir karara imza attı. Ronaldo'nun dünya futboluna adını efsane olarak yazdığı kulübü Manchester United, Portekizli yıldızı Chelsea maçının kadrosuna almadı ve bir sonraki duyuruya kadar çalışmalarını bireysel olarak sürdüreceğini açıkladı. Manchester United'ın bu kararı spor basınında büyük yankı uyandırdı.

AFFEDİLDİ
Manchester United, Ronaldo'nun A takım ile yer aldığı antrenmanın fotoğraflarını resmi siteden paylaştı. İngiliz basını Ronaldo ve ten Hag arasında yapılan görüşmeden sonra Ronaldo'nun affedildiğini belirtti.

Manchester Unitedda Cristiano Ronaldo affedildi, golünü attı

GOLÜNÜ ATTI
Sheriff karşısında ilk 11'de başlayan Ronaldo ağları sarsmayı başardı. Portekizli futbolcu 81. dakikada takımının üçüncü golüne imza attı. Manchester United sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı