İngiltere Premier Lig Manchester United'dan yıldız transfer hamlesi! Forvette liste kabarık

Manchester United'dan yıldız transfer hamlesi! Forvette liste kabarık

27.05.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, uzun süredir şampiyonluğa hasret kaldı. Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Kırmızı Şeytanlar, gol yolarına önemli takviyeler yapacak. Öte yandan transfer listesine alınan yıldız futbolcular dikkat çekti.

Manchester Uniteddan yıldız transfer hamlesi Forvette liste kabarık

Premier Lig’de uzun süredir şampiyonluğa hasret olan Manchester United, Erik ten Hag yönetiminde bu özlemine son vermeyi amaçlıyor. Kırmızı Şeytanlar, yıldız bir forveti transfer ederek önümüzdeki sezon gol sorunu yaşamak istemiyor. İşte, United’ın peşinde olduğu yıldız golcüler…

Haberin Devamı

HARRY KANE LİSTE BAŞI

29 yaşındaki İngiltere Milli Takımı kaptanı Kane’in, önümüzdeki yaz transfer döneminde Tottenham’dan ayrılması bekleniyor. İngiliz golcü için Manchester United’ın adeta takıntılı olduğu biliniyor. Kırmızı Şeytanlar, Kane için yaklaşık 120 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda…

Manchester Uniteddan yıldız transfer hamlesi Forvette liste kabarık

VİCTOR OSİMHEN PAZARLIĞI

Napoli’nin 33 yıl gelen şampiyonluğuna büyük bir katkıda bulunan Nijeryalı golcü, Avrupa devlerinin radarında bulunuyor. Ancak, bu yaz net bir forvet almak isteyen United, yıldız golcü için İtalyan ekibiyle pazarlık yapmaya hazır görünüyor.

Manchester Uniteddan yıldız transfer hamlesi Forvette liste kabarık

DANİMARKALI HAALAND YATIRIMI

Danimarkalı Haaland olarak bilinen genç golcü, Kırmızı Şeytanlar’ın geleceğe yatırım olarak da kadrosuna katmak istediği oyunculardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İtalya Serie A’da bu sezon 18 maçta 8 gol kaydeden 20 yaşındaki oyuncu, yaz transfer döneminde Old Trafford’un yolunu tutabilir.

RANDAL KOLO MUANİ İSTEĞİ

Eintracht Frankfurt'un golcüsü Randal Kolo Muani, Avrupa devlerinin radarında bulunan oyunculardan birisi olarak dikkat çekiyor. Kırmızı Şeytanlar’ın, öncelikli planlarında olmasa da Fransız golcüyü Manchester’a getirmek için harekete geçebileceği belirtiliyor.

24 yaşındaki oyuncu, Katar'daki Dünya Kupası yarı finalinde gol attı ve Bundesliga'da 14 gol atıp 13 asist yaparak dikkat çekti.

Manchester Uniteddan yıldız transfer hamlesi Forvette liste kabarık

ESKİ ÖĞRENCİSİ MOHAMMED KUDUS

Ten Hag'ın Ajax'tan oyuncusu olan 22 yaşındaki yıldızı Mohammed Kudus’ün de Manchester United’ın golcü listesinden olduğu aktarılıyor. Ganalı oyuncu, Hollanda’da ve Katar’daki Dünya Kupası’nda sergilediği performansla adından söz ettirdi.

GONCALO RAMOS’A YAKIN TAKİP

Portekiz Milli Takımı’ndaki performansıyla ön plana çıkan Ramos, United’ın olası golcü listesinde bulunuyor. 21 yaşındaki oyuncu, tıpkı Danimarkalı Haaland gibi yakından izleniyor.

Transfer pazarında bir hayli aktif olması beklenen Manchester United’ın gözdeleri arasında, Chelsea forması giyen Mason Mount ve Fenerbahçe’nin eski stoperi Napolili Kim Min-Jae de bulunuyor.

Manchester Uniteddan yıldız transfer hamlesi Forvette liste kabarık