İngiltere Premier Lig Mancini'yi çıldırtan soru

Mancini'yi çıldırtan soru

23.02.2013 - 01:49 | Son Güncellenme:

Son dönemde çıkan ve Laudrup veya Pellegrini'nin Mancini'nin yerini alacağı yönündeki haberlere İtalyan teknik adamdan cevap geldi.

Manciniyi çıldırtan soru

Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, kovulacağı yönünde hakkında çıkan haberlere sert bir dille yanıt verdi ve hiçbir yere gitmediğini ifade etti.

Takımın, Premier Lig'de Manchester United'ın 12 puan arkasında yer alması ve Şampiyonlar Ligi'ne de grup aşamasında veda etmesiyle birlikte Roberto Mancini'nin yerine başta Manuel Pellegrini olmak üzere birçok isim geçiyor. Fakat İtalyan teknik adam, iddiaları reddetti.

Mancini, kendisine Pellegrini'nin sorulması üzerine "Daha neler! Bu soruları her hafta yanıtlayacak değilim. Önümüzde 2 ay daha var ve işleri değiştirebiliriz. Dahası Manchester City neden değişikliğe gitsin ki? Hangi sebeple? Son 18-20 ayda FA Cup başta olmak üzere 7 kupanın 3'ünü kazandık. Neden gönderileyim ki? Ayrıca ben ne başkanım ne de direktörüm. Bu iddiaları gidin onlara sorun." diyerek en azından sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını dile getirdi.

Manchester City, pazar günü Chelsea ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

(Goal)