Trabzonspor Marek Hamsik: Futbol benim kaderimdi

Marek Hamsik: Futbol benim kaderimdi

02.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamsik başarılarla dolu kariyerini noktalamaya karar verdi. Deneyimli oyuncu, “Futbol benim kaderimdi. Şu an ağlamıyorum belki ama hem çok mutlu hem de çok gururluyum. Son anların tadını çıkaracağım” dedi

Marek Hamsik: Futbol benim kaderimdi

Marek Hamsik sezon sonu futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı. Antrenmandan önce basın toplantısı düzenleyen 35 yaşındaki Slovak futbolcu duygusal ifadeler kullandı.

Hamsik, “Böyle bir karar alabilmek kolay değil. Ailemle konuştuk ve artık babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Trabzonspor benim oynadığım son kulübüm olacak. Cumartesi günü iç sahada oynayacağımız maç, benim adıma iç sahada oynayacağımız son maç olacak” dedi.

Başarılarla dolu bir kariyeri geride bırakan Hamsik, “Doğar doğmaz ilk aklımdan geçen futboldu. Bu benim kaderimdi. 4 yaşında başladım kariyerime, büyük hayallerim vardı. Hedeflerime tırmanarak buna erişebildiğimi düşünüyorum. Oynadığım tüm futbol kulüplerine bana bu şansı verdikleri için birer birer teşekkür etmek istiyorum. Aileme ve bana yakın olan arkadaşlarıma, bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bana inandıkları ve destek oldukları için. Artık son ana geliyorum. Bu son anları, son maçların tadını çıkartacağım. Şu an ağlamıyorum belki ama hem çok mutlu hem de çok gururluyum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

7 EKSİKLE İDMAN

Süper Lig’in 37. haftasında yarın akşam Corendon Alanyaspor’u konuk edecek Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan 7 futbolcu antrenmanda yer almadı. Tedavi için yurt dışına giden Gbamin’in yanı sıra Uğurcan, Kağan, Denswil, Maxi Gomez, Bartra ve Yusuf Yazıcı çalışmaya çıkmadı. Sakat oyuncuların durumu bugün netlik kazanacak.

PASTA KESTİ

Kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu geçen sezon Trabzonspor’da yaşayan Marek Hamsik, gazeteciler tarafından kendisi için alınan pastayı kesti. Duygusal dakikalar yaşayan Slovak oyuncu soru almadan toplantıyı bitirdi.