Diğer Markalar ve spor buluşuyor

Markalar ve spor buluşuyor

12.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Brand&Sport Summit, 17-18 Aralık tarihlerinde 42 Maslak içindeki ESA Arena’da yapılacak. Pandemi koşulları nedeniyle sadece konuşmacıların sahnede olacağı etkinlik Sports TV ve dijital mecralardan kesintisiz olarak takip edilebilecek

Markalar ve spor buluşuyor

Bu sene 4.’sü düzenlenecek Brand&Sport Summit, 17-18 Aralık tarihlerinde, Türkiye’de sporun en teknolojik arenalarının başında gelen 42 Maslak içindeki ESA Arena’da, pandemi kuralları çerçevesinde hibrit bir modelle kapılarını markalar ve spor dünyasına açacak.

Birbirinden özel oturumlarıyla, iki gün sürecek etkinlik, yepyeni yayın formatıyla Sports TV ekranlarında ve dijital mecralarda kesintisiz yayında olacak. Pandemi koşulları nedeniyle sadece konuşmacıların sahnede olacağı etkinlikte, oturumlar seyircisiz yapılacak ve ekran başından izlenebilecek.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu etkinliğe katılacak olan önemli isimlerin başında geliyor. Ayrıca WTA Başkanı, Federasyon Başkanları, markalar ile spor ilişkisini temsil eden çok sayıda markanın CEO’su ve Pazarlama Grubu Başkanları, 2021’e ertelenen önemli uluslararası organizasyonlar öncesinde deneyimlerini paylaşacak.

Geçtiğimiz 3 sene olduğu gibi bu yıl da Brand&Sport Summit, Sports TV’den canlı yayınlanacak. Ayrıca etkinlik sportstvPLATFORM üzerinden dijital ortamda tamamen yayınlanarak, izleyicilerine hem eş zamanlı hem de geriye dönük olarak ücretsiz izleme imkânı sağlayacak.
Brand & Sport Summit konuşmacıları ve etkinlik programı ise yakın zamanda duyurulacak. Etkinliği ücretsiz izlemek için brandnsport.com adresinden kayıt yapılmaya da devam ediliyor.

Haberin Devamı