Skorer Marsel’e dev destek

Marsel’e dev destek

15.09.2009 - 02:04 | Son Güncellenme:

ABD Açık’ta 1. turu geçerek büyük başarı kazanan milli tenisçi Marsel İlhan’ın seri başı olduğu, ITF Mens Circuit Future Tenis Turnuvası, Yeşilyurt Spor Kulübü kortlarında ana tablo maçlarıyla başladı.

Marsel’e dev destek

ABD Açık Tenis Turnuvası’nın çok önemli bir turnuva olduğunu belirten İlhan, “Daha önce böyle bir turnuvada hiç tur geçmemiştim. 70 puanla Türkiye’ye döndüm. Bir tarih yazdım diyebilirim, ileride daha da büyük başarılar elde etmek istiyorum” dedi. Yeşilyurt Spor Kulübü’nün düzenlediği bu turnuvanın da kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden İlhan, “Türkiye’de düzenlenen bu turnuvaları her zaman kazanmak zorundayım. Önümüzdeki hafta Bangkok gidiyorum. Orada da iyi bir turnuva geçirmek istiyorum” diye konuştu.
Yeşilyurt Kulüp başkanı Levent Gökçe ise sporcuları Marsel’in 22 yaşında bir tarih yazdığını kaydederek, “Ancak kendisi tarih kitabının ilk sayfasını yazdı. Bundan sonra eminim ki bu kitaba çok sayfalar ekleyecek. 13 bin kişilik Yeşilyurt Kulübü ailesi olarak her zaman yanındayız.” dedi.
Marsel İlhan turnuvadaki ilk maçını bugün öğleden sonra Moldovalı Radu Albot ile yapacak.

Yazarlar