Skorer Marsel İlhan turladı

Marsel İlhan turladı

25.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli tenisçimiz Marsel İlhan, ABD Açık Tenis Turnuvası 1. eleme turunda Polonyalı rakibi Marcin Gawron’u 2-0 mağlup etti

Marsel İlhan turladı

İlhan, 4. kortta oynanan ve 56 dakika süren maçta, dünya sıralamasında 288. sıradaki rakibini 6-2 ve 6-0’lık setlerle geçti. Marsel İlhan, 2. eleme turunda, Fransız Vincent Millot ile Amerikalı Zack Fleishman arasında oynanacak maçın galibiyle karşılaşacak.

Haberin Devamı

Türkiye yerini korudu
FIFA’nın açıklanan dünya sıralaması listesinde Türkiye 24. sıradaki yerini korudu. Ay-yıldızlıların Dünya Kupası eleme gruplarındaki rakiplerinden Hollanda’nın İspanya’yı geçerek 1. sıraya oturduğu listede, Türkiye’nin gelecek ay EURO 2012 elemelerinde rakiplerinden Avusturya 2 basamak düşerek 68. sıraya gerilerken, Kazakistan’ın ise 126. sıradaki yeri değişmedi.

Gönlü İtalya’da
Moto2’de sezonun 12. ayak yarışı için ABD’ye giden Kenan Sofuoğlu, 2012 sezonu için İtalyan takımı Gresini Racing ile masaya oturacak. 28 Ağustos’ta Indianapolis Pisti’nde gerçekleştirilecek yarışma öncesinde konuşan milli motosikletçi, “Geçen yıl anlaşamadığım İtalyan ekibi en çok yarışmak istediğim takım. Ayrıca İsviçre takımı ile de görüşmeler yapacağım. Ancak ben İtalyan ekibini tercih ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Degfa, Kore’ye hazır
Güney Kore’de gerçekleştirilecek Dünya Atletizm Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Alemitu Bekele Degfa’nın Bolu kampı sona erdi. Abant Tabiat Parkı’nda 11 Ağustos’ta kampa giren milli atlet, çalışmalarını Antrenörü Anotoly Bhychkov gözetiminde gerçekleştirdi. Türkiye’yi 5 bin metrede temsil edecek Degfa, 30 Ağustos’ta eleme yarışmasına katılacak.

Anadolu Efes’e taze kan
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, NCAA takımlarından Charlotte 49’ers forması giyen Gökhan Şirin’i renklerine bağladı. 1990 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki Gökhan Şirin, lacivert-beyazlı ekibe 3 yıllık imza attıktan sonra Anadolu Sağlık Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti. Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Gökhan gibi genç bir yeteneği takıma kazandırdıklarını belirterek, “Gökhan, Anadolu Efes’e büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Tuncay’dan gollü start
Wolfsburg’dan kiralık olarak Bolton’a giden Tuncay Şanlı yeni takımıyla ilk golünü ilk maçında attı. Çalışma izni problemleri nedeniyle bir süredir İngiltere’ye ayak basamayan milli futbolcu, Macclesfield maçında ağları havalandırdı. Lig Kupası’nda sahasında Macclesfield’ı ağırlayan Bolton’ın formasını 90 dakika giyen Tuncay, 56. dakikada takımına 1-1’lik beraberliği getirdi. Bolton, Petrov’un golüyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

İbrahim Kaş, Mersin’de
Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Bursaspor’dan İbrahim Kaş’ı renklerine bağladı. Kırmızı-lacivertli ekip stoper ve sağ bek mevkilerinde görev yapan oyuncu ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Başkan değişmedi
UluslarARASI Atletizm Federasyonları Birliği’nin (IAAF) başkanlık görevine bir dönem daha Lamine Diack seçildi. Güney Kore’nin Daegu kentinde yapılan oylamada Senegalli Diack, 200 oyun 173’ünü alarak yeni bir 4 yıllık dönem için başkanlığa lâyık görüldü. 78 yaşındaki Diack, IAAF başkanlığını ilk kez 1999 yılında üstlenmişti.

Bank Asya da fikstür çekildi
Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Adanaspor, Giresunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor fikstür çekimine temsilci göndermedi. 9-10-11-12 Eylül haftasında başlayacak Bank Asya 1. Lig’de ilk yarı 16. haftadaki karşılaşmaların ardından 18 Aralık’ta sona erecek. 13 Ocak’ta 17. hafta ile başlayacak Lig’de ikinci yarı 13 Mayıs 2012’de tamamlanacak.

Haberin Devamı

İLK?HAFTA
Giresun-Bolu
Ç.Rize-G.Antep B.B.
Karşıyaka-Adana
Güngören-Akhisar B.
Denizli-Göztepe
Kartal-Elazığ
Konya-Kasımpaşa
Buca-K.Erciyes
Sakarya-T.Linyit