Karagümrükspor Mbaye Diagne alev aldı! Mame Diouf'tan müthiş performans

Mbaye Diagne alev aldı! Mame Diouf'tan müthiş performans

08.01.2023 - 16:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı müthiş bir düelloya sahne oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda fileler tam 6 kez havalanırken, İstanbul ekibinden Diagne ve yeşil-beyazlı takımdan Diouf müthiş performanslarıyla takdir topladı.

Mbaye Diagne alev aldı Mame Diouftan müthiş performans

Spor Toto Süper Lig'de Andrea Pirlo yönetiminde fırtına gibi esen Fatih Karagümrük'e Konyaspor 'dur' dedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda müthiş düelloya sahne olan karşılaşmada futbolseverler tam 6 gol izledi. Sezon başında Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e transfer olan Mbaye Diagne ve yeşil-beyazlı takımın kurt golcüsü Mame Diouf mükemmel performanslarıyla maçın 'kader adamları' oldular.  

Haberin Devamı

Mbaye Diagne alev aldı Mame Diouftan müthiş performans

PİRLO TEK DEĞİŞİKLİK YAPTI

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, ligde son oynadıkları Kayserispor maçının kadrosuna göre Konyaspor karşısında sahaya sürdüğü 11’de tek değişikliğe gitti. İtalyan teknik adam, Jean Kouassi’nin yerine Ebrima Colley’e görev verdi.

DIAGNE'DEN 17 MAÇTA 13 GOLE KATKI

Maça hızlı başlayan konuk ekip 7. dakikada Diagne'nin asistinde Ozdoev'in golüyle öne geçti. 33'te Senegalli golcü ağları havalandırarak skoru 2-0 yaptı. Böylece Diagne 1 gol, 1 asistlik performansıyla başarılı form grafiğini sürdürdü. 31 yaşındaki futbolcu böylece 17 müsabakada 10 gol, 3 asistlik performansıyla tam 13 gole katkı sundu. 

MAME DIOUF COŞTU BİR KERE 

Pes etmeyen yeşil-beyazlı takım 65 ve 72'de Mame Diouf'un sayılarıyla geri dönüş yaptı. 88'de bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Kerim Frei İstanbul temsilcisini bir kez daha üstünlüğe taşıdı. 90+5'te Giulherme'nin ortasında Mame Diouf kendisinin ve takımının üçüncü golüne imzasını koyup maçın skorunu ilan etti: 3-3. Müthiş performansını hat-trick ile taçlandıran 35 yaşındaki golcü karşılaşmanın yıldızı oldu.  

Haberin Devamı

KONYASPOR BERABERLİĞE ABONE

Konyaspor, 2022 Dünya Kupası arasından sonra oynadığı 3 maçta da berabere kaldı. Aradan önce oynadığı 14 karşılaşmada kalesinde 9 gol gören İlhan Palut'un öğrencileri, son 3 maçta 7 gol yedi.

KONYASPOR'UN KONUĞU BEŞİKTAŞ

Bu sonuç sonrası Fatih Karagümrük puanını 20'ye, Konyaspor 27 puana yükseldi. Lig'in 19. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Konyaspor ise kendi sahasında Beşiktaş'ı misafir edecek. 

Mbaye Diagne alev aldı Mame Diouftan müthiş performans

KARAGÜMRÜK'ÜN MAÇLARINDA GOL ŞOV 

Fatih Karagümrük'ün bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda adeta gol sağanağı yaşandı. Kırmızı-siyahlı takımın rakipleriyle yaptığı 17 müsabakada fileler tam 71 kez havalandı.

 

 

Yazarlar