Demir Grup Sivasspor Mecnun Otyakmaz'dan Roberto Carlos yorumu

Mecnun Otyakmaz'dan Roberto Carlos yorumu

25.12.2014 - 18:45 | Son Güncellenme:

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos'un konsantrasyon eksikliği yaşadığını söyledi.

Mecnun Otyakmazdan Roberto Carlos yorumu

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a göre Roberto Carlos'un Fenerbahçe'yi çalıştırması için henüz doğru zaman değil.

Kulüper birliği toplantısı sonrası NTV Spor'a konuşan Otyakmaz, Brezilyalı teknik adamın ayrılışını ve isminin Fenerbahçe ile anılmasını değerlendirdi.

“DÜNYA KUPASI’NDA YORUMCU OLMASI...”
“Ne şartların uygun olduğunu ne de üzerinde konuşmaya gerek görülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Carlos çok zeki bir teknik direktör. Biz ona şans verdik ve o da bunu ilk yıl çok iyi değerlendirdi. Fakat Dünya Kupası’na yorumcu olarak katılması kendisini biraz Süper Lig’den kopardı. Bunun ardından konsantrasyon eksikliğiyle lige başladık. Ayrıca Avrupa kupalarına katılamama ve transferlere birlikte çalışamamanın bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Tüm bunların biraraya getirdiğimiz zaman bizim adımıza başarısız bir 14 hafta oldu. Bu aşamada Carlos’a Türkiye’den bir teklif gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum."

“FUTBOL ZEKASINI YAKINDAN TANIYORUM”
"Mecnun Otyakmaz, yeni teknik direktör Sergen Yalçın'a güvenini dile getirdi. Planlarının uzun vadeli olduğunu söyledi.

“Sergen Yalçın ile yaklaşık 15 yıllık bir arkadaşlığımız var. Kendisinin futbol zekasını yakından bilen biriyim. Bu yeteneğinin ufak bir örneğini Gaziantepspor’u çalıştırdığı dönem içerisinde gösterdiğini düşünüyorum. İlk olarak içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak ve ardından gelecek sezon mücadele edecek kadroyu oluşturma hedefindeyiz. Sergen Yalçın ve ekibinden başarılı bir performans bekliyorum. Uzun zaman Sivas’a da hizmet vereceğini düşünüyorum.
Kulüpler Birliği tolantısıyla ilgili görüşlerini de paylaşan Otyakmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteğiyle sorunların çözümünün çok daha kolay olacağını söyledi."