Basaksehir Medipol Başakşehir devleri geçti!

Medipol Başakşehir devleri geçti!

27.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in son haftasında Osmanlıspor önünde 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Medipol Başakşehir, yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı.

Medipol Başakşehir devleri geçti

Süper Lig’in son haftasında Osmanlıspor önünde 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Medipol Başakşehir, yenilmezlik serisini 14 maça çıkararak Avrupa’nın dev kulüplerini geride bırakmayı başardı.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertliler, geçen sezonun son 9 haftasından bu yana yenilgi yüzü görmezken, Spor Toto Süper Lig’de 6. haftayı da lider kapadı. Turuncu-lacivertliler, Avrupa’nın en önemli 5 ligine bakıldığında, en uzun yenilmezlik serilerine sahip Real Madrid (18) ve Bayern Münih’in (15) arkasından 3. sırada yer aldı. İstanbul ekibi bu alanda, İngiltere’den Manchester City (8), İtalya’dan Napoli (9) ve Fransa’da Nice’i (9) geride bıraktı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, ligdeki son 14 maçının, 9’unu kazanırken, 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Rakip filelere 25 gol gönderen İstanbul ekibi, kalesinde 10 gol gördü. Medipol Başakşehir ayrıca ligdeki son 22 maçında ise yalnızca 1 yenilgi aldı. Turuncu-lacivertliler, son mağlubiyetini 12 Mart’ta sahasında 3-2’lik sonuçla Osmanlıspor’a karşı yaşamıştı.