Basaksehir Medipol Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı! Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

Medipol Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı! Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

13.07.2022 - 15:55 | Son Güncellenme:

İstanbul ekibi, Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Mesut Özil'i renklerine bağladı. Medipol Başakşehir, transferi Tarkan'ın 'Kır zincirleri' şarkısı eşliğinde resmen duyurdu. Resmi imza yarın saat 12.00'de atılacak. Sarı-lacivertli kulüp de ünlü yıldızla yolların ayrıldığını açıkladı.

Medipol Başakşehir, Mesut Özili kadrosuna kattı Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

Medipol Başakşehir, geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından İsmail Kartal'la yaşadığı diyalog nedeniyle kadro dışı bırakılan Mesut Özil'i kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertli kulüp bomba transferi, Tarkan'ın 'Kır zincirleri' şarkısı eşliğinde duyurdu. Resmi imza yarın saat 12.00'de atılacak. 

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir, Mesut Özili kadrosuna kattı Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

FENERBAHÇE DE AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil'le yolların ayrıldığını açıkladı. İşte sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama: "Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

BAŞAKŞEHİR'DEN PAYLAŞIM

İstanbul ekibinden transfer paylaşımı geldi. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 22 Aralık 2018'de yaptığı açıklamada "Mesut Özil, çok değerli bir futbolcu. Umarım bir gün yollarımız Başakşehir'de kesişir. Eğer bizimle olmak isterse onun için her şeyi yaparız" ifadelerini kullanmıştı. Medipol Başakşehir'den ilk yapılan paylaşımda, başkanın 2018'deki sözlerinden alıntı yapıldı. İşte kulüpten yapılan paylaşım:

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir, Mesut Özili kadrosuna kattı Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktörlüğü yaptığı dönemde Mesut Özil transfer edilmişti. İkili, Medipol Başakşehir'de yeniden buluştu. Skorer iki gün önce yaptığı özel haberde, ünlü yıldızın turuncu-lacivertli ekiple anlaşmaya vardığını duyurmuştu. İşte o haber: 

Emre Belözoğlu, Mesut'un o dönem Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından şu ifadeleri kullanmıştı: "Mesut, insani değerleri, mütevazı duruşu, samimice ülkesine bağlılığıyla bütün gençlere örnek olabilecek biri. Mesut, hepimiz için güzel bir rüyaydı; onun için de çocukluk hayaliydi."

9 GOL, 2 ASİSTLİK PERFORMANS

33 yaşındaki oyuncu geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 26 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Medipol Başakşehir, Mesut Özili kadrosuna kattı Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

MESUT ÖZİL'DEN FENERBAHÇE'YE VEDA MESAJI

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'ye veda etti.

Sarı-lacivertli takımla anlaşarak kontratını fesheden 33 yaşındaki futbolcunun Instagram hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Hayatı hayat yapan şeylerden biri belirsizliklerle dolu olması. Her zaman planlarımız, arzularımız, dileklerimiz istediğiniz doğrultuda gitmeyebiliyor. Çocukluk hayalim olan Fenerbahçe forması ile daha çok forma şansı bularak başarılar elde etmek istemiştim. Fenerbahçe camiasına ve taraftarına bana gösterdikleri ilgi ve alaka teşekkür ediyorum"

Haberin Devamı