Tenis Megasaray’da ana tablo heyecanı

Megasaray’da ana tablo heyecanı

26.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Antalya’nın ilk WTA turnuvası Megasaray Hotels Open’da ana tablo maçları bugün başlayacak. Temsilcilerimiz Zeynep Sönmez, Çağla Büyükakçay, İpek Öz ve Ada Kumru da korta çıkacak.

Megasaray’da ana tablo heyecanı

Kadınlar Tenis Birliği’nin toplamda 115 bin dolar ödüllü turnuvası WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open, 26-31 Mart tarihleri arasında Antalya Belek’teki Megasaray Tenis Akademi kortlarının ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademi’nin iş birliğinde düzenlenecek Antalya’nın ilk WTA turnuvasında Letonyalı dünya 109 numarası Darja Semenistaja, Avusturyalı dünya 111 numarası Julia Grabher seri başı olarak mücadele edecek.

Haberin Devamı

Organizasyonda temsilcilerimiz Çağla Büyükakçay, Zeynep Sönmez, İpek Öz ve Ada Kumru da ana tabloda korta çıkacak. Turnuvanın eleme karşılaşmaları ise dün sona erdi. Berfu Cengiz eleme final turunda, İrem Kurt ise eleme ilk turda turnuvaya veda etti. Bugün başlayacak ana tablo karşılaşmalarının ilk turunda Zeynep Sönmez Fransız 8 numaralı seri başı Fiona Ferro, Çağla Büyükakçay Hırvat raket Tara Wurth, İpek Öz Macar raket Timea Babos, Ada Kumru ise elemelerden gelen bir oyuncu ile mücadele edecek.