Trabzonspor Mehmet Ekici geri döndü

Mehmet Ekici geri döndü

31.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da 4 maçtır takımdan uzak kalan Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna alındı.

Mehmet Ekici geri döndü

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında oynadığı Differdange 03 maçında sakatlanan ve Rabotnicki maçlarıyla ligdeki Bursaspor ve Beşiktaş maçları olmak üzere 4 maçtır takımdan uzak kalan Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna alındı. Son bir haftadır takımla çalışan Mehmet Ekici’nin riske edilmediği ve milli takım arasında tamamen iyileştikten sonra ilk 11’de sahaya sürülmesinin amaçlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Marin kadroda

Trabzonspor’un hafta içinde Chelsea’den 1 yıllığına kiraladığı Marko Marin, Akhisar Belediye maçının 18 kişilik kadrosunda kendine yer buldu. Yeni açıklanan diğer transfer Douglas Franco ise 18’e alınmadı.

Özel Türk bayrakları

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Trabzonspor Yönetimi tarafından stadyum girişinde taraftarlara Türk bayrakları dağıtıldı. Karşılaşma öncesinde marşlar çalındı ve bayraklarla özel bir şov yapıldı. Avni Aker Stadı’nda ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratı yapıldı.

Ceza etkilemedi

Trabzonspor’un ligin ilk haftasında sahasında oynadığı Bursaspor maçında, maraton ve kale arkaları tribünlerinde yer alan yaklaşık 6 bin seyircinin, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Passolig kartlarının bir maçlığına bloke edilmesi nedeniyle stat boş kaldı. Ancak Akhisar Belediyespor maçında serbest olan tribünlere 8 bin taraftar geldi.

Yazarlar