Skorer Meira bitiyor

Meira bitiyor

21.07.2008 - 01:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Stuttgart’ta forma giyen Portekizli milli savunma oyuncusuyla prensipte anlaşmaya vardı.Sarı-kırmızılıların, birkaç gün içinde Meira’ya resmi imza attırarak transferi bitireceği bildirildi

Meira  bitiyor

Cim-Bom, Portekizli stoper Fernando Meira’nın transferinde mutlu sona bir adım daha yaklaştı.
Bir süredir 30 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun transferi için titizlikle çalışan sarı-kırmızılı yönetimin, Meira ile prensipte anlaştıkları ve kısa süre içinde bu transferin mutlu sonla noktalanabileceği vurgulandı.
Galatasaraylı yöneticiler, ilk olarak önceki gün Alman gazetelerinde yer alan, “imzalar atıldı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söylerken, bu oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiklerini ise doğruladılar.
Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Stuttgart’ın kaptanlığını yapan Meira’nın, Galatasaray’a gelebilmek ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için kendi takımının önceki gün Rusya’da Saturn’le yaptığı Intertoto Kupası maçında forma giymediği öğrenilirken, futbol şubesinden sorumlu yöneticilerden Haldun Üstünel’in transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığı ifade edildi.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Harry Kewell transferinde büyük payı bulunan Üstünel’in, Meira’yı da imza attırır attırmaz Almanya kampına getireceği belirlendi.

Yazarlar