Dünyadan Futbol Merih Demiral'dan Suudi Arabistan kararı! Büyük tepki toplamıştı

Merih Demiral'dan Suudi Arabistan kararı! Büyük tepki toplamıştı

31.12.2023 - 17:31 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Süper Kupa finalinin iptal olması sonrasında sessiz kaldığı gerekçesiyle büyük tepki toplayan Merih Demiral flaş bir karar aldı.

Merih Demiraldan Suudi Arabistan kararı Büyük tepki toplamıştı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan fakat yaşanan aksaklıklar sebebiyle iptal olan Süper Kupa finali sonrası sessiz kaldığı gerekçesiyle eleştirilen Merih Demiral flaş bir karar aldı.

Haberin Devamı

MERİH DEMİRAL ELEŞTİRİ TOPLADI

Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Galatasaray-Fenerbahçe finalinin iptal olmasının ardından Suudi Arabistan Al Ahli takımında forma giyen Merih Demiral sessiz kaldığı gerekçesiyle büyük tepki topladı. Merih Demiral, sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşımda bulunmazken bir X kullanıcısının eleştirisine sert bir cevap verdi.

Merih Demiraldan Suudi Arabistan kararı Büyük tepki toplamıştı

MERİH DEMİRAL: ŞOV YAPIYORSUN!

Galatasaray-Fenerbahçe finalinin iptal olmasına tepki göstermediği gerekçesiyle büyük tepki toplayan Merih Demiral, bir X kullanıcısının kendisi hakkında yaptığı "Kaan Ayhan gol sevinci yaşarken senin kişisel şovuna katılmadı, asker selamı vermedi diye kameralar önünde artistlik yapıyordun. Şimdi mevzu Atatürk ama sesin soluğun çıkmıyor. Koysana tepkini en milliyetçi sensin" şeklindeki paylaşımına "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun. Allah belanızı versin." yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"BANA ZARAR VERMEYE ÇALIŞMAK ÇOK ÜZÜCÜ"

Süper Kupa finalinin iptal olmasının hemen sonrasında gelen eleştirilere cevap veren Merih Demiral, Yağız Sabuncuoğlu'na şu açıklamayı yaptı:

"Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim."

Merih Demiraldan Suudi Arabistan kararı Büyük tepki toplamıştı

MERİH'TEN SUUDİ ARABİSTAN KARARI

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan'daki kariyerinin başında sakatlıklarla boğuşan Merih Demiral, şu ana kadar yalnızca 8 resmi maçta forma giydi. La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; savunmasını güçlendirmek isteyen Napoli, Merih Demiral'ı gözüne kestirdi.

TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEK

Milli futbolcuya devre arasında teklif yapacak olan Napoli, 25 yaşındaki tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmanın peşinde. Merih Demiral ise İtalya futboluna olan alışkanlığı nedeniyle Napoli'den gelen teklifi değerlendirecek.

16.6 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Milli futbolcu bu sezon başında Atalanta'dan Al Ahli'ye 16.6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Bu sezon Al Ahli formasıyla Suudi Pro Lig ve Kral Kupası'nda toplamda 8 resmi karşılaşmada 511 dakika alan Merih Demiral, 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Merih Demiraldan Suudi Arabistan kararı Büyük tepki toplamıştı

Yazarlar