BursaSpor Mert Günok imzaladı

Mert Günok imzaladı

23.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un geçtiğimiz hafta sonu prensip anlaşmasına vardığı Mert Günok, düzenlenen törenle üç yıllık sözleşmeye imza attı.

Mert Günok imzaladı

Bursaspor’un geçtiğimiz hafta sonu prensip anlaşmasına vardığı Mert Günok dün Bursa Acıbadem Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle üç yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Genç kaleci futbol tutkusu üst düzeyde olan bir şehrin takımına geldiği için çok mutlu olduğunu bildirdi. Transferin ilk gününden itibaren Bursaspor’un kendisiyle yakından ilgilendiğini anlatan Mert, “Ben de bu sene Bursaspor’un büyük hedefleri doğrultusunda elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Bursaspor’a ikinci şampiyonluğunu yaşatmak istiyorum. Umarım bu sözleşme iki taraf için de hayırlı olur” dedi.

Bursaspor’dan Harun Tekin ile milli takımdan arkadaş olduklarının anımsatılması üzerine genç file bekçisi, “Harun transferim gerçekleştikten sonra aradı ve tebrik etti. Çok karakterli bir futbolcu. Harun ile ikimizin arasındaki rekabet Bursaspor’a yarayacak. Umarım bu rekabetin sonu şampiyonluk olur” diye konuştu.

Yazarlar