İspanya La Liga Messi, Barcelona'ya dönüyor mu? Resmi açıklama geldi

Messi, Barcelona'ya dönüyor mu? Resmi açıklama geldi

29.09.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, Lionel Messi'nin geleceği ile ilgili açıklamada bulundu.

Messi, Barcelonaya dönüyor mu Resmi açıklama geldi

PSG'de futbol hayatını sürdüren Lionel Messi'nin durumu belirsizliğini koruyor. Arjantinli yıldız 2021 yılında mali sorunlar nedeniyle Barcelona'dan ayrılmak zorunda kaldı. Eski başkan Josep Maria Bartomeu ile Messi arasında anlaşmazlık olunca deneyimli futbolcu kariyerine Fransız devinde devam etmeyi seçti. Arjantinli yıldız, Paris'te oynamak ve takımın Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hedeflerini gerçekleştirmeye çalışmak için 2 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA 

Geçen sezondan bu yana Messi'nin Barça'ya döneceğine dair söylentiler güçleniyor. Barça'nın Leo için daha düzgün bir veda düzenlemek istediği fikri ortaya çıktı. Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, yakın zamanda bu olasılığın var olduğunu doğruladı. Sport'un haberine göre Romeu, "Messi'nin dönüşü finansal olarak mümkün, çünkü geri dönerse serbest oyuncu olarak dönecek. Ancak bu teknik ekip ve oyuncu tarafından verilmesi gereken bir karar. Bu kararları vermek bana düşmez, ancak böyle bir şey tabii ki mümkün" dedi.

MESSİ'NİN CEVABI BEKLENİYOR

Barça, eski süper starının dönüşü konusunda iyimser olabilir ama Messi'yi Nou Camp'a döndürmek kolay olmayacak. PSG, Messi'yi takımda tutmak için her türlü çabayı gösterecek. Yıldız oyuncu 2022 Dünya Kupası'nda tamamen Arjantin'e katkı sağlamaya odaklandı. İddiaya göre Messi ancak Dünya Kupası'ndan sonra bir karar verecek. Bu, Ocak 2023'ten itibaren Barça'nın eski yıldızıyla yeniden görüşmelere başlayacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar