İspanya La Liga Messi kalp kırdı

Messi kalp kırdı

11.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Messi ve arkadaşlarının Chicago’daki maçında özel biletli seyircilerin yetkililer tarafından kandırıldıkları ve saatlerce bir odada bekletildikleri ortaya çıktı

Messi kalp kırdı

Dünya çapında özel maçlar yapan Lionel Messi’nin, Chicago’da oynadığı karşılaşma büyük skandala konu oldu. ‘Messi ve arkadaşları’ adı altında oynanan karşılaşma Arjantinli yıldızın 3 gol atması ile son bulurken özel olarak satılan biletlerle büyük de bir skandala imza atıldı. Özel fiyatla satılan biletlerden alanlar dolandırıldıklarını iddia ederken olayın detayları ise yeni yeni ortaya çıkmaya başladı.
9 yaşındaki oğluyla 2500 dolarlık biletlerden alan Tony Sherwood ismindeki baba yaşananları şöyle anlattı:
“Paranın UNICEF’e gideceğini göz önünde bulundurarak böyle bir meblayı gözden çıkardım. Ödediğimiz ücrete Messi ile yüz yüze görüşme, imzalı forma ve imzalı toplar da dahildi. Bizimle birlikte bu özel biletlerden alan 75 kişi daha vardı. Stadın altındaki bir odaya götürüldük. Burada 2 saat bekletildik. Bize hep birazdan geleceğini söyleyip durdular. Sonrasında da gelemeyeceğini ilettiler. Maçtan 5 dakika önce ise bir yetkili gelerek kendisinin gelemeyeceğini söyledi. Büyük bir üzüntü yaşadık ama asıl hayalkırıklığını daha sonraydı. Çünkü sonrasında ise devre arasında veya maç sonrasında geleceğini söylediler. Ancak bu da olmadı. Kalbimiz kırıldı. Benim oğlum da dahil olmak üzere birçok çocuk ağlıyordu.”

Haberin Devamı

Messi ile tanışamayan özel bilet sahibi oyunculara, vaat edilenlere göre kalitesi çok düşük top ve formalar verildi.

Messi kalp kırdı

Yazarlar