Magazin ‘Mesut’ görünmek istemedi

‘Mesut’ görünmek istemedi

25.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid’in dünyaca ünlü Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, yılbaşı tatili nedeniyle geldiği İstanbul’da objektiflere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti

‘Mesut’ görünmek istemedi

SERCAN KISMET / SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Real Madrid’in dünyaca ünlü Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, yılbaşı tatilinde soluğu İstanbul’da aldı. Takımı hafta sonu Malaga’ya yenilince ezeli rakibi Barcelona’nın 16 puan gerisine düşen yıldız futbolcu, önceki akşam Tophane’deki Ali Baba’ya gitti. Malaga maçının ardından başta teknik direktörü Jose Mourinho olmak üzere tüm takım eleştiri yağmuruna tutulunca morali bozulan Özil’in İstanbul’da keyfi yerindeydi. Neşeli haliyle dikkat çeken Özil, tanınmamak için en arka masada, sırtı kapıya dönük oturdu. Takımının durumu kötüyken neşeli görüntü vermek istemeyen Özil, kapıda Milliyet muhabirini görünce gerildi.

Objektifi tuttu
Yanındaki beş arkadaşının arkasına saklanan ve kafasını kapişonuyla örten Özil, kapıya sıfır yanaştırılan transporter aracına koşarak bindi. Bu sırada bir arkadaşı, Milliyet muhabirinin objektifini tutarak görüntü almasını engelledi ve bağırmaya başladı. Özil ise arkadaşını uyardı.

Yazarlar