Skorer Mesut Zidane gibi!

Mesut Zidane gibi!

09.11.2010 - 01:29 | Son Güncellenme:

Real Madrid’in, Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ettiği müsabakadaki mükemmel futbolunu bir de golle süsleyen Mesut Özil, İspanyol basını tarafından yaşayan futbol efsanelerinden Zinedine Zidane’a benzetildi

Mesut Zidane gibi

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid’de gösterdiği performans ile beğeni toplayan Mesut Özil, İspanya’da 10. haftaya da damgasını vuran isim oldu. Madrid derbisinde Atletico Madrid’i ağırlayan takımının elde ettiği 2-0’lık galibiyette çok önemli rol oynayan, attığı çalımlar ve gol ile bir kez daha taraftarlarının hayranlığını kazanan Türk asıllı futbolcudan İspanyol basını da övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

90 dakika oynadı

Real Madrid’te bu zamana kadar lig ve kupa maçlarında toplam 11 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Özil, Atletico Madrid karşısında ilk kez teknik direktör Jose Mourinho tarafından değiştirilmeyip, 90 dakikayı sahada tamamlarken 18. dakikada ceza alanı dışının sağ uç köşesinden kullandığı serbest vuruşta topu ağlara gönderince, her zaman “hayran olduğum ve örnek aldığım” dediği Zidane’a benzetildi.
Marca gazetesi, İspanya’daki 3. golünü atan Mesut’un özellikle maçın 23. dakikasında Mario Suarez, Tiago ve Simao’yu çalımladığı anı hatırlatarak, genç futbolcunun “Zidane gibi futbol oynadığını” yazdı. “Bin kere görülecek bir oyun” ifadesini kullanan İspanyol gazetesi, Atletico Madrid karşısında Mesut’un iyi bir futbol ortaya koyduğunu yazdı.

Yazarlar