Fransa Ligue 1 Michel Platini'ye kapılar kapalı

Michel Platini'ye kapılar kapalı

12.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

FIFA Etik Kurulu’ndan 90 gün men cezası alan ve itiraz için CAS’a başvuran Michel Platini’ye ret cevabı geldi.

Michel Platiniye kapılar kapalı

FIFA Etik Kurulu’ndan 90 gün men cezası alan ve itiraz için CAS’a başvuran Michel Platini’ye ret cevabı geldi. İsviçre’nin Lozan kentinde bulunan CAS, Platini ile avukatı ve FIFA yetkililerinin katıldığı salı günü yapılan duruşma sonrasında, Platini’nin 90 gün futboldan men cezasının kaldırılıp kaldırılmamasına yönelik kararını açıkladı.

Haberin Devamı

Platini’nin itiraz başvurusunu reddeden CAS, FIFA’nın ceza süresini uzatmamasına hükmetti. Böylece, 90 günlük cezaya eklenmesi muhtemel 45 gün cezanın önüne geçildi. Ayrıca Platini’nin futboldan men cezasının kalkması durumunda bile FIFA başkanlığı adaylığının garanti altına girmeyeceği, Platini’nin başkan adaylığının geçerli olup olmayacağını yine FIFA’nın değerlendireceği ifade edildi.

Fotoğraflı gönderme

Futboldan men cezası nedeniyle EURO 2016 kura çekimine katılamayacak Michel Platini için UEFA’nın resmi sitesinde ilginç bir fotoğraf yer alıyor. EURO 2016 sayfasında Fransa için yapılan tanıtım kısmında, Horozların bu zamana kadarki en güzel golleri Platini ile anons ediliyor. Platini’nin EURO 84’deki gol sevinci paylaşılıyor.

Haberin Devamı

Michel Platiniye kapılar kapalı

Yazarlar