Konferans Ligi Michy Batshuayi: Kupalar kazanabilecek kapasitedeyiz!

Michy Batshuayi: Kupalar kazanabilecek kapasitedeyiz!

08.03.2024 - 02:08 | Son Güncellenme:

Union Saint Gilloise deplasmanından 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi: Kupalar kazanabilecek kapasitedeyiz

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint Gilloise deplasmanında 3-0 kazanan Fenerbahçe'de Michy Batshuayi konuştu.

Haberin Devamı

Belçikalı santrfor maç sonu değerlendirmesinde, "Gerçekten kendimi mutlu, gururlu hissediyorum. Ülkeme geldim, ailem ve arkadaşlarım beni seyretti. Kendimi göstermek ve Fenerbahçe için en iyisini yapmak istedim. Benim için büyük bir keyif oldu attığım gol ve galibiyet. Takım olarak galibiyeti elde ettik, çok mutluyum" dedi.

Union Saint Gilloise'nın deplasmanda hafife alınmaması gerektiğini belirten Michy Batshuayi, "Hiçbir şekilde rakibi küçümsememeliyiz. İkinci maçta ellerinden geleni yapacaklardır. Güçlü durmalıyız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin amacı budur. Kupalar kazanabilecek kapasitedeyiz. Bunun için her şeyimizi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Jayden Oosterwolde'un golünü değerlendiren Michy Batshuayi, "Biz sürekli olarak iletişim halindeyiz. Antrenmanlarda da böyle goller atıyoruz. Onun gol atması da keyifli oldu. Günden güne kendini geliştiriyor. Hem onun için hem de takım için güzel bir gol oldu" açıklamasını yaptı.

Yazarlar