Skorer Milan Baros, Aslan oldu

Milan Baros, Aslan oldu

26.08.2008 - 09:06 | Son Güncellenme:

Fransa’ya çıkarma yapan yönetici Haldun Üstünel, 27 yaşındaki forvetle el sıkıştı. Lyon Kulübü ile bonservis pazarlığına dün gece nokta koyan sarı-kırmızılılar, 3 yıllık anlaşma sağlarken yıldız oyuncunun perşembe günü İstanbul’a geleceği açıklandı

Milan Baros, Aslan oldu

Galatasaray yılın bombasını Milan Baros’la patlattı... Transferin 31 Ağustos’ta bitecek olması yüzünden çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılar, Fransa’nın Lyon takımında forma giyen 27 yaşındaki dünyaca ünlü Çek yıldız Milan Baros’la üç yıllık anlaşma sağladı.
Fransa’ya çıkarma yapan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel dün Baros’la el sıkıştı. İlk kez yaklaşık iki ay önce temas kurulan golcüyle yeniden görüşmelere başlayan Üstünel, Çek oyuncuyu Galatasaray’a gelmek için ikna etti.
Sarı-kırmızılı yönetici daha sonra Lyon ile bonservis pazarlığına başladı. Fransız kulübünün geçen sezonun ikinci yarısında uyum sorunu yaşadığı için İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth’a kiralanan Baros’u üç yıllığına sarı-kırmızılı takıma verdiği ve oyuncunun perşembe günü geleceği açıklandı. Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmak istediğini dana önce açıklayan Çek forvetin, İspanya’dan teklifler aldığı, ancak kariyerinde yeni bir çıkış yapabilmek için Galatasaray’ı tercih ettiği vurgulandı.

Yazarlar