Milli Takım Milli barış

Milli barış

06.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile gergin bir dönem yaşayan Barcelonalı Arda Turan, 4 maç sonra yeniden davet aldı. Fatih Hoca; Burak, Selçuk ve Gökhan Gönül’ü de A Milli Takımımız’a döndürdü.

Milli barış

2018 Dünya Kupası elemelerinde 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız’ın aday kadrosu dün açıklandı, büyük sürprizler yaşandı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası’nda sorunlar yaşadığı söylenen ve sonrasında da gergin demeçlerle karşı karşıya kaldığı öğrencisi Arda Turan’ı affetti. Barcelonalı futbolcu, instagram hesabından, Terim ile görüştüğünü ve sorun kalmadığını açıkladı.

Terim, Arda dışında 4 maçtır kadroya almadığı Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü de bu karşılaşmaya davet etti. Fatih Hoca ayrıca, Medipol Başakşehir’in başarılı defans oyuncusu Yalçın Ayhan, Mehmet Batdal, Cengiz Ünder ve Feyenoordlu Bilal Başacıkoğlu’nu da ilk kez çağırdı. İspanya La Liga takımlarından Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak’ta 4 yıl aradan sonra A Milli Takımı’na davet edildi.

A Milli Takım, yarın saat 17.00’de Atatürk Havalimanı’ndan özel uçakla Antalya’ya seyahat edecek ve Belek’te bulunan Regnum Carya Golf Spa Resort’ta kampa girecek.

Haberin Devamı

Aralarında adeta baba-oğul gibi bir ilişki bulunan Fatih Terim ile Arda Turan yeniden bir araya geliyor.
Milli barış