Milli Takım Milli takım toplanıyor

Milli takım toplanıyor

27.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda oynayacağı Fransa ve İzlanda karşılaşması öncesi bugün Antalya’da kampa girecek. Ay-yıldızlılar burada Yunanistan ve Özbekistan ile hazırlık maçları yapacak.

Milli takım toplanıyor

EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda 8 Haziran’da Konya’da Fransa, 11 Haziran’da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarına bugün Antalya’da başlayacak.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekip 14.00’te Antalya’da toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de otelde bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, ilk antrenmanını ise 18.30’da gerçekleştirecek. Ay-yıldızlı takım, Antalya kampı sırasında 30 Mayıs Perşembe günü Yunanistan ile Antalya Stadı’nda, 2 Haziran Pazar günü de Özbekistan ile Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı’nda özel maçta karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşma da 21.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan yayınlanacak.

Milliler, 6 Haziran’da Antalya’daki kampını tamamlayıp Fransa ile oynayacağı karşılaşma için Konya’ya geçecek. Türkiye-Fransa karşılaşması 8 Haziran Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Kafile maçtan bir gün sonra da İzlanda’ya hareket edecek. Türkiye, İzlanda ile de 11 Haziran Salı günü karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka TSİ 21.45’te yapılacak.

Yazarlar