Beşiktaş Milli Takım'da iki büyük şok!

Milli Takım'da iki büyük şok!

05.09.2014 - 20:09 | Son Güncellenme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Semih Kaya ile Oğuzhan Özyakup, sakatlıkları nedeniyle İzlanda maçının kadrosundan çıkarıldı.

Milli Takımda iki büyük şok

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Semih Kaya ile Oğuzhan Özyakup'un, sakatlıkları nedeniyle İzlanda maçının kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Semih Kaya aday kadrodan çıkarıldı

"A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Semih Kaya, yoğun ve hızlandırılmış tedavi programına rağmen 9 Eylül'de oynanacak İzlanda maçına yetişemeyecek durumda olduğu için kadrodan çıkarıldı.

Semih Kaya'nın A Milli Takımın Danimarka ve İzlanda maçları kampının başında yapılan ortopedik muayene ve MRI tetkikleri sonucunda sağ baldır arka adalesinde (Gastrocnemius) Tip 3A yırtık tespit edilmış ve bunun üzerine hemen tedavisine başlanmıştı."

Oğuzhan Özyakup aday kadrodan çıkarıldı

"A Milli Takım kampına katılmadan önce kulübünde belinden geçirdiği eski sakatlığı İskoçya'da tekrarlayan Oğuzhan Özyakup, ağrıları artınca tedavisine İstanbul'da devam edilmesi uygun görülerek aday kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Oğuzhan, daha önce aday kadrodan çıkarılan Semih Kaya ile birlikte yarın TK1344 Edinburgh-İstanbul uçuşu ile Türkiye'ye dönecek."