Milli Takım Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu

Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu

18.03.2024 - 13:29 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımızın EURO 2024'te giyeceği formalar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Milli Takımın EURO 2024te giyeceği formalar belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) grup maçlarının fikstürü belirlendi. Ay-yıldızlılarımız, F Grubu'ndaki ilk maçında C yolu play-off galibiyle (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) karşılaşacak.

Haberin Devamı

Play-off'taki Gürcistan-Lüksemburg ve Yunanistan-Kazakistan eşleşmelerinin ardından finali kazanacak takım, Türkiye'nin rakibi olacak.

Milli takım, gruptaki ikinci maçını 22 Haziran 2024 Cumartesi günü Portekiz ile Dortmund'da, üçüncü karşılaşmasını ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile Hamburg'da oynayacak.

FORMALAR TANITILDI

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası’nda giyeceği formalar belli oldu. Sosyal medya üzerinden belli olan formalar kısa sürede büyük ilgi gördü. Hem kırmızı versiyonu hem de beyaz versiyonu oldukça dikkat çekici.

Milli Takımın EURO 2024te giyeceği formalar belli oldu

Türkiye milli takımlarının yeni sezon formaları, Türk futbolunun geleneksel değerleri ve modern teknolojiyi bir araya getirerek, milli takımın yeni bir döneme adım atmasını simgeliyor. Nike tarafından sporcu performansını en yüksek seviyeye taşımak için geliştirilmiş nem yönetimi sağlayan Dri-Fit ADV teknolojisi, kumaştaki nemi ciltten uzaklaştırıyor ve sporcuların kuru ve serin kalmasını sağlıyor. Dri-Fit ADV teknolojisi sayesinde formalar, sporcularla birlikte nefes alıyor ve maç boyunca onlara daha rahat ve konforlu bir performans için destek oluyor.

Haberin Devamı

1923 yılında ilk milli maçta giyilen formadan esinlenerek tasarlanan iç saha formasının ön kısmındaki dikkat çeken kırmızı bant, eğimli üst kısmı ve özel baskıları, sporcuların geçmiş 100 yılın gururunu bugüne taşımasını simgeliyor. Deplasman formasının kırmızı tonu, Al Sancak'ın renklerine sadık kalırken, formanın kalp bölgesinde yer alan armayı öne çıkarıyor. Formaların arka kısmında bulunan "Türkiye" yazısı ise genç sporculara ilham vererek, milli takım ruhunu canlandırıyor ve tek yürek olma duygusunu harekete geçiriyor.

 

Yazarlar