NBA Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi!

Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi!

12.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

NBA’de Houston formasıyla fırtına gibi esen milli basketbolcu, Sacramento Kings maçının bitimine 40 saniye kala sakatlandı, tekerlekli sandalye ile kenara geldi. Alperen Şengün’ün durumu çekilen MR’ın ardından netleşecek.

Milli yıldız Alperen Şengüne nazar değdi

NBA’de bu sezon Houston Rockets formasıyla fırtına gibi esen Alperen Şengün’e nazar değdi. Milli basketbolcu takımı Houston Rockets’ın, deplasmanda Sacramento Kings’i 112-104 mağlup ettiği mücadelenin bitimine 40 saniye kala bir pozisyonda sakatlandı. Alperen, sahaya tekerlekli sandalyeyle terk etmek zorunda kalırken maçın ardından Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ime Udoka, milli basketbolcunun durumu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun da çok büyük bir payı vardı. Neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Ama bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu.”

Alperen Şengün’ün takım arkadaşı Fred VanVleet ise “Sakatlıklar bu oyunun bir parçası. Takım arkadaşlarınızın, özellikle bunu daha önce yaşamamış gençlerin bu durumla karşı karşı kaldığını görmek her zaman zordur. Sert ve korkutan bir sakatlık. Umarım tüm kontroller temiz gelir” diye konuştu.

Milli basketbolcu 29 dakika şans bulduğu mücadelede 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asistle galibiyete katkı sağlarken, son durumunun çekilecek MR’ın ardından netleşeceği öğrenildi.

Yazarlar