Beşiktaş Mina'dan vazgeçen Beşiktaş stoperini buldu! Temaslar başlıyor

Mina'dan vazgeçen Beşiktaş stoperini buldu! Temaslar başlıyor

11.06.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Yerry Mina’nın yıllık maliyetinin 3.5 milyon euroya ulaşması sonrasında stoper transferinde hedeflere yeni bir isim eklendi. Kartal, İtalyan temsilcisi Hellas Verona’nın forması giyen 24 yaşındaki İsveçli savunmacı Isak Hien’i radarına aldı.

Minadan vazgeçen Beşiktaş stoperini buldu Temaslar başlıyor

Beşiktaş yönetimi, Everton’la sözleşmesi sona eren Kolombiyalı stoper Yerry Mina’ya kancayı takmıştı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle yapılan temaslarda 2.5 milyon Euro maaş, artı 3 milyon Euro imza parası ve üç senelik kontrat talepleriyle karşılaşan Kartal, yıllık 3.5 milyon Euro maliyeti fazla bulmuştu. Tecrübeli oyuncunun temsilcisiyle pazarlıklarını sürdüren Kartal, stoper hattı için yeni birismi daha radarına aldı. Siyah-beyazlılar, rotasını İtalya’da Hellas Verona forması giyen Isak Hien’e çevirdi.

Haberin Devamı

Girişimler başlıyor

Daha önce de kulübün gündemine gelen Burkina Faso asıllı İsveçli futbolcu için girişimler başlayacak. 24 yaşındaki 1,91’lik stoper, savunmadaki başarılı görüntüsüyle dikkat çekiyor. 1.91 boyundaki futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde... Hien, daha önce; Djurgarden, Vasalunds ve Djursholm takımlarında forma giymişti.

Yazarlar