AntalyaSpor Minik hayranından Eto'o'ya 10 bin metrede sürpriz kutlama

Minik hayranından Eto'o'ya 10 bin metrede sürpriz kutlama

11.03.2017 - 17:31 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'da dün 36 yaşına giren Samuel Eto'o, Çaykur Rizespor'la oynayacakları maç için yolculuk yaptığı özel uçakta, minik hayranının sürpriziyle karşılaştı.

Minik hayranından Etooya 10 bin metrede sürpriz kutlama

Eto'o ile çektirdiği fotoğrafı pastaya bastıran 6 yaşındaki Emir, 10 bin metrede Eto'o'nun doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

Antalyaspor, yarın Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynayacağı maç için özel uçakla Trabzon'a, oradan da karayoluyla Rize'ye gitti. Kırmızı beyazlı takım yöneticileri, teknik heyet, futbolcular, gazeteciler ve taraftarların birlikte yolculuk yaptığı uçakta eğlenceli dakikalar yaşandı. Marşlar eşliğinde seyahat eden kırmızı beyazlı 171 kişilik kafile, tezahüratlarla takımını destekledi. Uçaktaki küçük bir taraftar ise Eto'o'ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Dün 36'ncı yaş gününü kutlayan Eto'o'ya, hayranı Emir de pasta getirdi.

10 BİN METREDE KUTLAMA

Minik taraftar, babası Mustafa Öztürk ile özel izinle uçağa getirdiği pastayı yıldız futbolcuyla kesti. Emir'in, Eto'o ile çektirdiği fotoğrafın yer aldığı pasta kesiminde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de yer aldı. 10 bin metredeki sürpriz kutlamada Eto'o ile taraftar eğlenceli dakikalar yaşadı. Pasta kesiminde Eto'o minik taraftarı ve babasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

"GELECEK SENE AVRUPA'YA GİDECEĞİZ"

Yolculukta taraftara seslenen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, özel uçakla yolculuğu organize eden Büyük Antalyaspor Derneği'ne teşekkür etti. Uçağın dolu olduğunu vurgulayan Öztürk, "İnşallah, hep beraber böyle bir organizasyonla gelecek sene Avrupa'ya gideceğiz. Rize'de 3 puan kazanmak istiyoruz. 3 puan bizim olacak. İnşallah çok güzel bir şekilde döneceğiz" dedi.

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin de Antalyaspor'a başarı dileyerek, seneye Avrupa'ya gitmeyi diledi. Yolculukta derneğin hazırladığı ve üzerinde futbolcuların imzasının yer aldığı tişört açık artırmayla satıldı.

Yazarlar