Süper Lig Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

13.04.2024 - 12:23 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Ankaragücü – Gaziantep FK: Karşılıklı Gol Var (1.72 yerine 1.75)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Ankaragücü – Gaziantep FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ankaragücü 34, Gaziantep 31 puanda. İki takım da ligde kalma mücadelesi veriyor ve benzer stresi yaşıyor. Ankaragücü’nün son 5 maçında KG Var oldu. Gaziantep FK ise üretme noktasında biraz daha sıkıntılı bir takım. Konuk takımda Dragus, Maxim, Markovic üçlüsü mutlaka en az 1 gol çıkaracaktır. Başkent ekibinde de ön tarafta yaratıcı ve fark yaratabilecek isimler var. Bu maç için KG Var diyeceğim. Atletico Madrid - Girona: Maç Sonucu 1 (1.73 yerine 1.76)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Atletico Madrid – Girona karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Atletico Madrid, çok sert bir fikstürden geçiyor. Inter, Barça, Villarreal ve Dortmund maçlarından 3 galibiyet çıkardılar. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yakınlar ama ligde Bilbao'nun takibi sürüyor. Girona karşısında kazanmaları gerekiyor. Bunu başaracaklarını düşünüyorum zira Ivan Martin cezalı, Tsygankov'un oynamama durumu var ve Girona sın 4 deplasman maçını da kaybetti. Bologna - Monza: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Bologna – Monza karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun tahmini ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu

Serie A’nın peri masallı Bologna’nın Şampiyonlar Ligi hayali için yol giderek kısalıyor. Frosinone deplasmanında son dakikada N Doye’un kaçırdığı inanılmaz golle 1 puana razı oldular. Alexis Saelemakers de cezalı duruma düştü. Monza ligin en rahat takımlarından. Caldirola cezalı, D’Ambrosio ise sakat. Torino yenilgisi sonrası ritmini kaybetmiş Napoli’den de 4 gol yediler. Ligin ilk yarısındaki maç 0-0 berabere bitmişti. Ben bu kez galibiyete daha çok ihtiyacı olan Bologna’nın maçı kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.