Diğer Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

17.05.2024 - 10:03 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

 

İstanbulspor – Sivasspor: Karşılıklı Gol Var (1.41 yerine 1.43)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İstanbulspor – Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Küme düştükten sonra gelecek yılın planlamasına başlayan İstanbulspor, pozitif futbol oynamaya çalışan bir ekip. Her ne kadar bitiricilik noktasında sıkıntı yaşasalar da pozisyona girmekte sorunları yok. Sivasspor'un ligde hedefsiz oluşu ve rahat durumu, takım savunmasında konsantrasyon kaybına sebebiyet verebilir. İstanbul'daki maçta iki takımdan da gol bekliyorum. Sivasspor'da 1 maç ceza alan teknik direktör Bülent Uygun da bu mücadelede kulübede olamayacak. Ayrıca futbolculardan İbrahim Akdağ cezalı.

Haberin Devamı

Antalyaspor – Adana Demirspor: Karşılıklı Gol Var (1.26 yerine 1.28)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Son 6 lig maçında sadece küme düşen İstanbulspor'u yenebilen Adana Demirspor'da, hedefsiz olmanın yarattığı motivasyon kaybı net şekilde gözlemleniyor. Benzer durum Antalyaspor için de geçerli. Konuk takımda Balotelli ve Yusuf Erdoğan cezalı. Yusuf Sarı ile Emre Akbaba'nın sakatlıkları var. Stoper Semih Güler'in de yetişmesi zor gözüküyor. Antalyaspor'da ise Bünyamin, Bahadır ve Ömer Toprak gibi eksiklerin yanı sıra Erdoğan Yeşilyurt ile Van de Streek cezalı. Ligde kalması garanti olan iki ekibin maçında karşılıklı goller bekliyorum.

Fiorentina – Napoli: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Fiorentina – Napoli karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Monza galibiyetiyle Avrupa şansını sürdüren Fiorentina, ligde taraftarı önündeki son maça çıkıyor. Ligi de en azından ilk 7 içerisinde bitirerek Avrupa’ya gitmeyi amaçlıyorlardır ancak akıllardaki asıl maç mutlaka Konferans Ligi finali olacak. O maça kadar iyi gidişlerini sürdürmek isteyeceklerdir. Gollü maçlara imza atıyorlar. Son 7 resmi maçlarının 6’sında karşılıklı goller atıldı. Napoli ise kontağı kapattı diyebiliriz. Artık diğer sezona hazırlıklar başladı, 5 maçtır kazanamıyorlar. Fiorentina karşısında da rahat bir oyun oynamalarını bekliyorum. İki takım da pozisyonlar üretecektir. Karşılıklı gol var bu maç için öne çıkan seçeneklerden.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı