Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

24.09.2023 - 09:32 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Alanyaspor - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Süper Lig karşılaşması Alanyaspor - Fenerbahçe mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, Fenerbahçe’nin evine galibiyetle dönmesini bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Fenerbahçe Avrupa’da gruplara galibiyetle başladı, üstelik de kadroda rotasyona gitmesine rağmen. Dzeko, Tadic, İrfan Can, Szymanski gibi yıldızlar ligde 11’e geri döneceklerdir. Alanyaspor, Başakşehir galibiyeti sonrası üst üste 4 beraberlik aldı. Transferin bitmesine sayılı saatler kala ise Sisto, Lima ve Cordova’yı renklerine bağladılar. Bu oyunculardan en az 2’sinin kadroda olma ihtimali var. Yine de ligde firesiz ilerleyen Fenerbahçe galibiyete yakın taraf.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Süper Lig karşılaşması Kasımpaşa - Adana Demirspor mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, Adana Demirspor’un 3 puana yakın olduğunu düşünüyor.

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Adana Demirspor 4 büyüklerden sonra ligin bana göre en iyi takımı konumunda. Pes etmiyorlar ve sürekli gelişerek oynuyorlar. Kasımpaşa ise ilk hafta dışında oynadığı maçlarda kazanamadı. Son iki lig maçında 8 gol yediler. Savunmaları sıkıntılı. Hücum hattı etkileyici olan Adana Demirspor bu deplasmanda ağır basan taraf.

Paris Saint Germain - Marsilya: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Fransa Ligue 1 karşılaşması Paris Saint Germain - Marsilya mücadelesinde Misli yazarı Kerim Can Özdal, ev sahibinin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

PSG, Dortmund'u 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladı. Şİmdi lige dönüşte iç sahadaki 3-2'lik Nice yenilgisini telafi etmeleri gerekiyor. Rakip Marsilya ve onların da galibiyete ihtiyacı var. Perşembe günü Ajax ile karşılaşmış olmaları dezavantaj çünkü PSG, Avrupa maçını onlardan 2 gün önce oynadı. Ligde üst üste 2 maçı berabere tamamladılar ve burada da işleri zor. Le Classique'te PSG istediğini alır.

Haberin Devamı

Chelsea - Aston Villa: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İngiltere Premier Lig karşılaşması Chelsea - Aston Villa mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, tercihini Chelsea’den yana kullanıyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

İki eski PSG teknik direktörü Premier Lig’de karşı karşıya geliyor. Chelsea’de kötü gidiş tam gaz devam ediyor. Aston Villa Perşembe akşamı Polonya deplasmanından mağlubiyetle dönerek hepimizi şaşırttı. Chelsea ligde evinde son 10 maçta sadece Luton Town’u yenebildi. Unai Emery döneminde Aston Villa ligde 15 deplasman maçının 10 tanesinde yenilmeden dönmeyi başardı ve 7 galibiyetleri var bu maçlarda. Chelsea’de sakatlar ordusundan kadroya dönenler olacak bu maçta. Caicedo, Chilwell ve

forvet Broja’nın bu maçta kadroya girmesini bekliyoruz. Emery hafta arası 5 oyuncuyu dinlendirmişti ve Chelsea maçına geçen haftaki 11’le çıkmasını bekliyoruz. Ben bu Pazar günü Chelsea’nin kötü gidişe dur diyecek galibiyeti alacağına inanıyorum. Az gollü bir ev sahibi galibiyeti bekliyorum 90 dakika sonunda.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Yazarlar