Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

22.10.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

İstanbulspor – Ankaragücü: Maç Sonucu 2 (1.85-1.90) ***Oranlar değişkenlik gösterebilir.

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İstanbulspor – Ankaragücü mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, konuk ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ligimizde hoca değişikliğine giden takımlardan biri de İstanbulspor. Fatih Tekke'nin ardından Hakan Yakın tercihinin nasıl bir etki yaratacağını göreceğiz. Fakat Ankaragücü karşısında kazanma ihtimalleri bence oldukça düşük. Emre Belözoğlu'nun gelişiyle yeni bir hava yakalayan, milli araya galibiyetle giren Başkent ekibinde, Tolga Ciğerci, Ali Sowe gibi isimler de bu süreçte tam anlamıyla toparlandı. Tek eksikleri Kitsou. Konuk takım bu maçta ciddi şekilde avantajlı.

Barcelona - Athletic Bilbao: Maç Sonucu 1 (1.47-1.51) ***Oranlar değişkenlik gösterebilir.

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Barcelona - Athletic Bilbao mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, ev sahibi ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Barcelona, Shakhtar maçı öncesinde Bilbao'yu ağırlayacak. Son maçında Granada ile berabere kalmaları hayal kırıklığı yaratsa da milli ara sonrasında iyi bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Bilbao son 3 maçında 3 sonucu da aldı. Ev sahibinde Raphinha, Yamal ve Balde'nin durumu belirsiz. Kounde, Sergi Roberto, Pedri, Lewandowski, De Jong sakat. Bilbao'da ise Alvarez, Vesga, Galarreta, Nico Williams sakat isimler. Ev sahibinin farkını ortaya koymasını bekliyorum. Evlerinde kazanırlar.

AC Milan – Juventus: Maç Sonucu 1 (1.90-1.97) ***Oranlar değişkenlik gösterebilir.

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan AC Milan – Juventus mücadelesinde Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Juventus, Avrupa’da oynayamadığı için bu sezon İtalya’da şampiyonluğa ulaşmayı umuyor ancak ilk formları bu seviyeye ulaşmaları için önlerinde biraz daha yolun olduğunu gösteriyor. İlk 8 haftada Atalanta Sassuolo dışında güçlü ekiplerle oynamadılar ve bu iki zorlu rakip karşısında puan kaybı yaşadılar. Ev sahibi ekip bu sezon ligde oynadığı sekiz maçın yedisini kazanırken, tüm kulvarlarda oynadığı son beş maçın dördünü kazandı. Milan, bu yaz yaptığı transferlerle büyük bir çıkış yakaladı ve bunların başında Christian Pulisic’in transferi geliyor. Pulisic, hem milli takımı Amerika hem de Milan’a yaptığı katkı ile son dönemde dikkat çeken isim konumunda. Milan, güçlenen yapısı, artan öz güveni ile Juventus karşısında favori. Milan galibiyetinin dışına çıkmak isteyenler için önerim, toplam gol sayısı 2,3 olacak.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar