Ankaragücü MKE Ankaragücü'de Emre Belözoğlu'ndan açıklama!

MKE Ankaragücü'de Emre Belözoğlu'ndan açıklama!

12.12.2023 - 17:08 | Son Güncellenme:

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takımdan ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili iddialar sonrasında konuyla ilgili olarak taraftarlara açıklama yaptı.

MKE Ankaragücüde Emre Belözoğlundan açıklama

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler, maçın bitiş düdüğünün ardından saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in hakemliği bırakma kararı aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Halil Umut Meler’i yalnız bırakmayan Ankaralı hakemlerin yanında eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’nun da hastaneden ayrılmadığı belirtilirken, hakemliği bırakacağını ifade eden deneyimli ismin duygusal davranmasının normal karşılanması gerektiği ifade edildi. Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, da Halil Umut Meler’e destek veren açıklamalarda bulundu.

'SEZON SONUNA KADAR TAKIMDAYIM'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sezon sonuna kadar takımın başında olacağını açıkladı.

Emre Belözoğlu'ndan MKE Ankaragücü taraftarlarına: 'Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz.' dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Kulübü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmiş, 43 yaşındaki teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir kulüplerinde görev yapan Belözoğlu, başkent ekibinin başında 10 maça çıkarken 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Sarı lacivertli takım ligde 18 puanla 11. sırada yer alıyor.