Trabzonspor Moraller düzeldi

Moraller düzeldi

08.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Çaykur Rizespor’la pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Moraller düzeldi

Trabzonspor, Çaykur Rizespor’la pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Aytaç ve Yatabare idmana katılmadı. Bosingwa ile Musa Nizam ise takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı

Neşeli oldukları gözlenen bordo-mavili futbolcular, basına açık olan ilk 20 dakikalık bölümde ısınma ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Bu arada Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, antrenman öncesinde tesisleri ziyaret ederek futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Avukatlar katılacak

Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in, kulübün mallarını idare etme yetkisine haizken kontrolündeki paraları kendi yararına kullanıp, Trabzonspor’u 3 milyon 939 bin lira zarara uğrattığı iddiasıyla yargılandığı davaya devam edildi.

Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Sadri Şener katılmadı. Şener’in avukatı Muhammet Miraç Arslantürk ile davacı Trabzonspor Kulübü’nün avukatı Köksal Kızıltaş ise duruşmada hazır bulundu. Hakim dosyada adı geçen avukatların tanık olarak dinlenilmesine karar verererek duruşmayı erteledi.