Fransa Ligue 1 Nantes'ta Mostafa Mohamed çılgınlığı! 'Depay gelse geçemez'

Nantes'ta Mostafa Mohamed çılgınlığı! 'Depay gelse geçemez'

24.01.2023 - 10:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında 250 bin euro karşılığında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed gollerini sıralamaya devam ediyor. 25 yaşındaki Mısırlı yıldız, Fransa Kupası son 32 turunda oynadığı Thaon maçında da takımını sırtladı. Mostafa için sosyal medyada ve taraftar sitelerinde yapılan yorumlar dikkat çekti.

Nantesta Mostafa Mohamed çılgınlığı Depay gelse geçemez

Galatasaray'ın sezon başında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed, Fransa'da adeta döktürüyor...Bu sezon ligdeki 5, toplamda ise 8. golünü kaydeden Mısırlı forvet, Fransa Kupası son 32 turunda Thaon karşısında da takımını sırtlayan isim oldu.  

Haberin Devamı

SON PENALTIYLA SORUMLULUK ALDI
Thaon deplasmanında 90 dakikada 0-0 bitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden mücadeleyi sarı-yeşilliler 4-2 kazandı. Son penaltıyı Mostafa Mohamed atarken, 120 dakika sahada kaldı.

15 HAZİRAN'A KADAR SÜRESİ VAR
Nantes, sezon başında Mostafa için 250 bin euro kiralama bedeli öderken, 15 Haziran 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu 5 milyon 750 bin euro karşılığında bonservisini alma hakkına sahip.

Nantesta Mostafa Mohamed çılgınlığı Depay gelse geçemez

6 MİLYON EUROYA YENİ SALA'YI BULDUK
Nantes taraftarlarının üye olduğu ve yorumlarda bulunduğu nantesforum.com sitesinde Mostafa Mohamed'e övgülerde bulunulurken, takımda yaratıcı bir orta saha eksikliği olduğu ifade ediliyor. Mostafa Mohamed için, "Sadece 6 milyon Euro'ya yeni Sala'yı bulduk" ifadeleri kullanılıyor. Nantes'ta 2015 ile 2019 yılları arasında forma giyen Emiliano Sala, bilindiği gibi Cardiff'e transfer olmak üzere yol çıktıktan sonra uçak kazasında hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

'DEPAY GELSE MOSTAFA'DAN FAZLA GOL ATAMAZ'
Fransız taraftarlar, Mostafa Mohamed'in performansını çok beğendiğini ifade ederken, oyuncunun kesinlikle kalmasını talep ediyor. Yapılan yorumlar arasında, "Şu anda Memphis Depay gelse Mostafa Mohamed'den daha fazla gol atamaz. Bize yaratıcı bir orta saha oyuncusu lazım" sözleri de yer aldı.

'MOSTAFA'YI LILLE'E KAPTIRIRSAK O ZAMAN ÖLÜRÜM!'
Nantes taraftarları, takımlarıyla anılan Andy Delort ismine şiddetle karşı çıkıyor. Nice forması giyen 31 yaşındaki santrfor için, "Delort için 6 milyon Euro ödeyeceğimiz konuşuluyor. Bir taraftarın şu mesajı oldukça dikkat çekiyor: "İvmesini kaybeden 31 yaşındaki bir adama 6 milyon vereceğiz. Soyunma odasını öyle bir karıştırır ki sonra ondan bir an önce kurtulmak isteriz! Onun yerine 25 yaşındaki genç golcüye (Mostafa) o parayı verelim. Delort'u alırsak satamayız. 6 milyon Euro + hasta maaşı! Mostafa'yı da Lille'e kaptırırsak o zaman ölürüm."

Nantesta Mostafa Mohamed çılgınlığı Depay gelse geçemez

OKAN BURUK, "DURUMA BAKACAĞIZ" DEMİŞTİ
Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Antalyaspor maçı sonrası, "Kiralık oyuncularımızı takip ediyoruz. Şu anda Mostafa Mohamed ve Morutan iyi durumda. Onlarla ilgili kulüplerin opsiyonlarını kullanıp kullanmayacağını bilmiyoruz. Maçları takip ediyoruz. Sezon sonunda duruma bakacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

TAKIMININ ASİST VE GOL KRALI KONUMUNDA
Mostafa Mohamed bu sezon Nantes formasıyla tam 27 maça çıktı. Ligue 1'de 5 gol, 3 asist; Avrupa Ligi'nde 2 gol, 1 asist ve Fransa Kupası'nda 1 gol atan Mısırlı yıldız, toplam 8 gol, 4 asistle takımının hem asist hem de gol kralı konumunda bulunuyor. Mostafa, Galatasaray formasıyla 58 karşılaşmada boy göstermiş ve 17 gol, 5 asistlik katkı sağlamıştı. 

 

Yazarlar