İspanya La Liga Mourinho'nun Ronaldo'yu çıldırtan tercihi

Mourinho'nun Ronaldo'yu çıldırtan tercihi

15.10.2012 - 11:49 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo, FIFA Ballon d'Or ödülü için Mourinho'nun "Casillas kazanmalı, o hakediyor" sözleri üzerine şoka uğradı.

Mourinhonun Ronaldoyu çıldırtan tercihi

Skorer Özel

Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun FIFA Ballon d'Or ödülünü Casillas'ın hakettiğini söylemesi, vatandaşı ve oyuncusu Cristiano Ronaldo üzerinde şok etkisi yarattı.

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz ay takımında mutsuz olduğunu söylemiş bunun üzerine ortaya birçok dedikodu çıkmıştı. Ancak son yapılan açıklamalardan sonra yeni iddialar çok da abartılı değilmiş gibi geliyor.

Avrupa'da En İyi Futbolcusu ödülünü Iniesta'ya kaptırdıktan sonra Real Madrid'deki İspanyol futbolcuların, Iniesta'yı tebrik etmesi Portekizli'yi oldukça yaraladığı belirtilen bilgiler arasında.

Bunun üzerine bir de Ballon d'Or için Real Madrid kulübünün Iker Casillas için lobi yapması Ronaldo'yu küstürmüş gibi.

Ancak yıldız futbolcuya en büyük darbeyi vuran ise bu konuda en güvendiği isim olan vatandaşı ve hocası Jose Mourinho'dan geldi.

Mourinho, 2012 yılında hem Milli Takım'da hem de Real Madrid'de kaptan olarak 2 şampiyonluk kupası kaldıran Iker Casillas'ın ödülü hak ettiğini söyledi.

Şimdi tüm spor kamuoyun yaşanan tüm bu süreçlerden sonra Ronaldo'nun tavrını ve açıklamalarını merak ediyor.