Trabzonspor Muharrem Usta: "Aydınlık geleceği inşa edeceğiz"

Muharrem Usta: "Aydınlık geleceği inşa edeceğiz"

06.10.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, zor günleri atlatabilmek adına camia olarak el ele vermeleri gerektiğini belirterek, "Yara derin. Buralardan çıkıp birlikte aydınlık geleceği inşa edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Umudu kaybedip pes etmek yok" dedi.

Muharrem Usta: Aydınlık geleceği inşa edeceğiz

Spor Toto Süper Lig'e arzu ettiği gibi başlayamayan Trabzonspor'da, özellikle Kardemir Karabükspor maçında alınan 4-0'lık yenilgi keyifleri kaçırırken, Kulüp Başkanı Muharrem Usta, aydınlık geleceği birliktelikle inşa edebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Usta, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarda, el birliğiyle zor günleri atlatabileceklerini belirterek, "Skora bağlı olarak kazanınca mutluluk, kaybedince üzüntü ve eleştiri işin doğasında var. Hele ki kayıp çoksa eleştiri de zirve yapar. Unutmayalım ki zor günlerde herkes teraziye ve görücüye çıkar. Zaman tüm camiamızın el birliğiyle zor günleri atlatma zamanıdır" ifadelerini kullandı.

"YARA DERİN"

Arzu edilen günleri yakalamak için mücadele etmeleri gerektiğini ifade eden Usta, şöyle devam etti:

"Gönül ister ki hep iyi olsun, güzel olsun. Ancak ne yazık ki yara derin. Biriken günah o kadar çok ki, acı çekmeyince tatlı da olmayacak. Bu bir süreç. Az ya da çok beklenen bir durum. Buralardan çıkıp birlikte aydınlık geleceği inşa edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sarılıp geçmişe avunmak olmaz. O günleri tekrar yakalamak çok zor bir mücadele gerektirir. umudu kaybedip pes etmek yok."

Haberin Devamı

UĞUR FORMASINI İSTİYOR

Bu arada, yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Uğur Demirok, milli arada geri dönüyor. Aytemiz Alanyaspor deplasmanında sakatlandıktan sonra başlayan tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan 28 yaşındaki savunma oyuncusu, milli arada eksikleri giderip, yeniden ilk 11'deki yerini almayı hedefliyor. Uğur Demirok, ligin ilk 4 haftasında oynana maçların tamamında 90 dakika forma giymişti.

DİVAN TOPLANIYOR

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu toplantı kararı aldı. Bordo mavili kulübün Divan Başkanlık Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Trabzonspor Divan Genel Kurul Toplantısı'nın 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13.00'de Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda yapılmasına karar verilmiştir" denildi.

Yazarlar