Kadınlar Futbol Ligi Murat Erkan: Başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor

Murat Erkan: Başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor

04.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, kadın futboluna destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Murat Erkan, “Onların başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Murat Erkan: Başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2022-23 sezonu şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K oldu. Karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Nüket Küçükel Ezberci ile Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan takdim etti. 

Haberin Devamı

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, maçın oyuncuları seçilen Fenerbahçe Petrol Ofisi futbolcuları Alice Kusi ve Coleman’a ödüllerini verdi.

Kadın futboluna verdiği desteklerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “20 yıldır Türk sporunun her alanında var olmaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda fırsat eşitliğine, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü temsiline inanıyoruz. Her alanda yürüttüğümüz ‘Toplumsal Eşitlik Hareketi’ ile kadınların sporda da varlığını güçlendirmek için desteklerimizi sürdürüyoruz. Onların başarılarını görmek hepimizi gururlandırıyor. Sezon boyunca kadın futbolcuların vermiş olduğu mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde finale kalan iki takımı da tebrik ediyor, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K kadın futbol takımının şampiyonluk başarısından dolayı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kedisiyle geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K’da takım kaptanı Selda Akgöz, şampiyonluk seremonisine kedisiyle çıktı. Geçen sezon da ALG ile şampiyonluk yaşadığında benzer şekilde kupa törenine kedisiyle gelen başarılı kaleci, FOMGET ile yakaladığı başarının ardından da kedisini unutmadı. 

Yazarlar