Adana Demirspor Murat Sancak'tan Balotelli açıklaması! 'Bankaya parayı yatıran düdüğü çalar'

Murat Sancak'tan Balotelli açıklaması! 'Bankaya parayı yatıran düdüğü çalar'

23.08.2022 - 00:52 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Ligin başındayız daha. Bunun Adana’sı da var. Orada da biz 3 puan alır ödeşiriz inşallah. 11+11’in dışındakilere lütfen özellikle rica ediyorum; adaletli olun. Başka bir şey demiyorum. Bugün ben sitem ediyorsam yarın Fenerbahçe de sitem edecek. Bana adalet değil herkese adalet” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 3’üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’yi tebrik ederek sözlerine başlayan Sancak, “Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum, galip geldiler. Ama şunu ifade etmek de isterim; bütün yorumcular, maçı seyredenler; maçın içindeki olaylara baksınlar. Söz vermiştik konuşmayacağız diye. Konuşmayacağım da kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Takımımı da tebrik ediyorum 3-0’dan 3-2. hatta berabere de kaçırdık galip de gelebilirdik. Ligin başındayız daha. Bunun Adana’sı da var. Orada da biz 3 puan alır ödeşiriz inşallah. 11+11’in dışındakilere lütfen özellikle rica ediyorum; adaletli olun. Başka bir şey demiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

“BUGÜN BEN SİTEM EDİYORSAM YARIN FENERBAHÇE DE SİTEM EDECEK”

“Ben hakem demiyorum. Ben hakemleri çok severim” diyen başkan Sancak, “Bu haftanın en önemli maçı. Liderlik maçı yani. Ona göre biraz dikkat etmek de fayda var. Allah onların da yardımcısı olsun. Adalet, adalet, adalet… Çünkü adalet herkese lazım oluyor. Bugün ben sitem ediyorsam yarın Fenerbahçe de sitem edecek. Bana adalet değil herkese adalet. İki takımı da tebrik ediyorum. Önümüze bakacağız bundan sonra” açıklamasında bulundu.

Skorda hakemin rolüyle ilgili gelen soruya Sancak, “Bir şey diyemem. Oyumculara sormak lazım. Ben hiçbir şey demiyorum. Sarı karta dikkat etmek lazım. Kırmızı karttan VAR’a gidiyorsan, ikinci sarı karta da bakmak lazım” dedi.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE'YE DE GİDEBİLİR, GALATASARAY'A DA"

"Balotelli'nin menisküsü nüksetti. Haftaya oynar büyük ihtimalle. Gidecekse de gitsin yani dünyanın sonu değil. Bir Balotelli gider bin Balotelli gelir. Dzyuba'yı onun için aldık zaten. Balotelli'nin gitme ihtimaline karşılık. Tekliflere açığız. 4 milyon euroyu yatıran kim varsa alır, Fenerbahçe de alabilir, Galatasaray da alabilir. Bankaya kim yatırırsa o parayı alır. O parayı yatırana yok diyemem zaten serbest kalma maddesi var. Buradan herkese duyurum olsun. Paraları varsa alsınlar götürsünler. Mario Balotelli'nin bonservisi 4 milyon Euro. Ancak 800 Bin euroyu kendisi alacak. O yüzden Balotelli ile anlaşsınlar, 3,2 milyon euroyu bize yatırsınlar ve alsınlar. Sion Başkanı ile görüştük 'Teklif yapalım' dediler. Teklif istemediğimi, 4 milyon euro istediğimi söyledim."