Türkiye Kupası Mustafa Dalcı: Kompakt savunmayla direnç göstermeye çalıştık!

Mustafa Dalcı: Kompakt savunmayla direnç göstermeye çalıştık!

18.01.2024 - 21:53 | Son Güncellenme:

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda ettikleri maçtan sonra konuştu.

Mustafa Dalcı: Kompakt savunmayla direnç göstermeye çalıştık

Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Trabzonspor'a elenen Manisa FK'da teknik direktör Mustafa Dalcı açıklamalarda bulundu. Ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını belirten Mustafa Dalcı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Genç oyuncularımıza şans vermek adına önemli bir maçtı. Genç oyuncularımızın içerdeki mücadelesine destek olmaları için onlara biraz daha konforlu alan yaparak güçlerine güç katmak için 4 tane bunlara yardımcı olabilecek tecrübeli oyuncularımızı da oynattık. İlk yarı Trabzonspor’un oyun gücüne kompakt bir savunmayla direnç göstermeye çalıştık. Bunu zaman zaman iyi yaptığımızı düşünüyoruz. İkinci yarı biraz daha dengeli oldu. Biraz daha oyuna ve topa en azından rakip kadar sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Nispeten ikinci yarı oyundan daha çok kendi adıma memnunum. Ben şuna inanıyorum içerde oynattığımız oyuncular elinden gelen tüm gücünü ve mücadeleyi verdiler. Ama kalite tabi ki seviye farklı bir durum yaratıyor. Dolayısıyla bu maçı kaybettik bun anlamda Trabzonspor’u tebrik ediyorum, yolu açık olsun."

Yazarlar