1.Lig Mustafa Denizli Rize’yi salladı!

Mustafa Denizli Rize’yi salladı!

29.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor ile anlaşan tecrübeli teknik adam dün coşkulu bir şekilde karşılandı. Taraftarlar Mustafa Denizli ve ekibine büyük ilgi gösterirken, “Şampiyon yap bizi” sloganı ortalığı inletti

Mustafa Denizli Rize’yi salladı

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile anlaşma sağlayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, Rize’de tulum ve kemençe eşliğinde horonlarla coşkulu bir şekilde karşılandı.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli ile yardımcıları; İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Beşiktaş’ta 2 dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Moreno sabah Mehmet Cengiz tesislerine geldi. Denizli ve ekibinin gelişinin öncesinde taraftarlar tesislerin önünde toplandı. Taraftarlar, tulum ile çalınan yöresel ezgilerle horon oynadı, hep bir ağızdan “Hoş geldun Mustafa Rizespor’umuza, bu sene çıkar bizi, özlediğimiz süper lige” manisi söyledi. Denizli ve ekibinin tesislere gelişi sırasında coşku doruğa çıktı.

Meşaleler yakan taraftarlar, “Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi” tezahüratında bulundu. Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Denizli’nin omzuna Çaykur Rizespor atkısı taktı. Taraftarların coşkusu altında tesislere giren Denizli ve ekibi daha sonra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Başkan Vekili Halim Mete, Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz ile birlikte toplantıya girdi.

Haberin Devamı

Yol haritası belirlendi
Yaklaşık 1.5 saat yönetim ile görüşen ve devre arası yapılacak transferleri masaya yatıran Mustafa Denizli ikinci yarıda izlenecek yol haritasını belirledi. Toplantının ardından Denizli ve yardımcıları Çaykur Rizespor’un Mehmet Cengiz tesislerindeki antrenman sahalarını gezdi, Tesis Müdürü Arif Kanbur’dan bilgi aldı.