Trabzonspor Natkho için Sevilla devrede

Natkho için Sevilla devrede

06.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un almak istediği İsrailli oyuncuya İspanyol kulübü de talip oldu. Bonservisi elinde olan futbolcuya bordo-mavililer, ciddi bir imza parası önerdi.

Natkho için Sevilla devrede

Trabzonspor’un talip olduğu İsrailli futbolcu Bibras Natkho için Sevilla devreye girdi, transfer tehlikeye bindi.

Haberin Devamı

Bonservisini elinde bulunduran Natkho’ya imza parasının yanı sıra çok ciddi bir teklif yapan bordo-mavililer, Sevilla’nın devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Trabzonspor transfer komitesinin Natkho’ya, “Kararını bir an önce ver” diyerek, fazla beklemeyeceğinin mesajını gönderdiği öğrenildi.

Bordo-mavili takımın başına geçmesi beklenen Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Cezayir Milli Takımı’ndan Abdelmoumen Djabou’nun alınmasını istediği öğrenildi. Cezayir basınında yer alan haberlere göre, Halilhodzic’in, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer edilmesi için yönetime baskı yaptığı iddia edildi. Tunus’un Clup African takımında forma giyen Djabou, Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Topbaşı 15 Temmuz’da

Trabzonspor, 2014-2015 futbol sezonu hazırlıkları için 15 Temmuz Salı günü Trabzon’da toplanacak. İlk olarak sağlık kontrolünden geçecek bordo-mavililer, yeni sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirdikten sonra 19 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde yapacağı yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Karadeniz ekibi, 3 günlük iznin ardından 7-14 Ağustos tarihlerinde Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarını yapacak.

Başkandan Gebze’yi ziyaret

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Fırtına Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonlu’ya ve Trabzonsporlu’ya yakışır oyuncuların yer aldığı, teknik heyetle inanmışlığın ön plana çıktığı takım kurmayı hedefliyoruz. İnşallah hazırlık kampına tam kadro gireceğiz. Ulu Önder Atatürk’ün söylediği şekilde ancak zeki, çevik, ahlaklı sporculardan oluşan takımla kalıcı
sonuca gidilebilir” yorumunu yaptı.

Yazarlar