NBA NBA'de Bogdanovic çıldırdı! Kendi koçunun üzerine yürüdü

NBA'de Bogdanovic çıldırdı! Kendi koçunun üzerine yürüdü

02.04.2024 - 12:16 | Son Güncellenme:

NBA'de Chicago Bulls ve Atlanta Hawks karşı karşıya gelirken eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic'in koçu Quin Snyder ile yaşadığı tartışma geceye damga vurdu.

NBAde Bogdanovic çıldırdı Kendi koçunun üzerine yürüdü

NBA'de dün gece Doğu Konferansı'nın iki takımı Chicago Bulls ve Atlanta Hawks Chicago'da karşı karşıya geldi. Atlanta Hawks sahadan 113-101 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

BOGDANOVIC, KENDİ KOÇUN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Fenerbahçeli eski yıldızı Bogdan Bogdanovic, başantrenör Quin Snyder ile mola esnasında gerginlik yaşadı. Maçın bitimine iki dakikadan biraz fazla kala meydana gelen olayda Atlanta rahat bir şekilde 113-96 öndeyken, Bogdanovic'in elindeki su şişesini yere fırlatmasının ardından Snyder'ın üzerine yürüyüp bağırdı. Bogdanovic Snyder’a bağırırken, takım arkadaşları araya girdi. İkili daha sonra el sıkışıp kucaklaştı

NBAde Bogdanovic çıldırdı Kendi koçunun üzerine yürüdü

Bogdan Bogdanovic, koç Quin Snyder'la arasında sinirlerin gerilmesiyle ilgili: "Bunu neredeyse sürekli yaşıyoruz. Gayet normal. Bu ikimizin de bir şeyleri önemsediği anlamına geliyor. Quin'i severim tabii ki. Sene boyunca böyle küçük kavgalarımız olmuştur." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Koç Snyder ise şu sözleri sarf etti: "Bogi bu sezon muhteşemdi ve kendisiyle aramız çok iyi. Çok iyiden de öte, harika hatta. Bu maçta da çok güzel oynadı. Artık daha iyi savunma yapıyor ve bu durum onun gurur duyduğu özelliklerinden biri haline geldi. Bu gece bir oyuncu ne kadar etkili olabilirse, o kadar etkiliydi."

NBAde Bogdanovic çıldırdı Kendi koçunun üzerine yürüdü

2014-2017 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Sırp yıldız, sarı lacivertli formayla 2 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Euroliague şampiyonluğu yaşadı.

MAÇIN EN SKORERİ OLDU
Öte yandan karşılaşmada 34 dakika süre alan Bogdanovic ,20 sayıyla (6/7 saha içi isabet) takımının en skorer oyuncusu oldu.

Bu galibiyetle Atlanta (35-40) son altı maçta beşinci galibiyetini elde ederken, Doğu Konferansı sıralamasında dokuzuncu sıra için Chicago'ya (36-40) baskı yapmaya devam etti.

NBAde Bogdanovic çıldırdı Kendi koçunun üzerine yürüdü

Yazarlar