Beşiktaş Nene için FEDA!

Nene için FEDA!

18.12.2012 - 15:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Paris St. Germain'in Brezilyalı sol açığı Nene için 2 milyon euro önerdi..

Nene için FEDA

Nene'nin temsilcisiyle geçen hafta içerisinde İstanbul'da bir araya gelen Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve Sportif Direktör Semih Usta, Brezilyalı futbolcuya yıllık 2 milyon euro net ücret ve 3 yıllık kontrat teklif etti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ 2, ARAPLAR 3 MİLYON EURO ÖNERDİ

Ancak İspanyol pasaportu da taşıyan Brezilyalı futbolcunun istediği ücret yıllık 3 milyon euro.

Nene'ye Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Hilal, esktralar hariç 3 milyon euro teklif etti; ayrıca tecrübeli futbolcu ülkesinin önde gelen takımlarından Santos'dan teklif aldı. Brezilya ekibi yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret öneriyor. Nene ise, ülkesinde futbol oynama şansı doğurduğu için Santos'un teklifine sıcak bakıyor. Ancak buna rağmen Beşiktaş transferle ilgili beklentisi azalmış değil. Siyah beyazlılar yapılacak ikinci görüşmede fiyatı arttırmayı amaçlıyorlar. Beşiktaş'ın limitlerini biraz daha zorlayıp 500 bin euroya çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN AVANTAJI

İkinci görüşmede Nene, 2.5 milyon euro razı olursa, kontrat yapılacak. PSG'de çok fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan başarılı futbolcunun, 500 bin euro için Türkiye opsiyonundan vazgeçip, Birleşik Arap Emirliklerine beklenmiyor. Beşiktaş'ın bu transfer için kullanacağı temel argümanlardan bir tanesi de, kulübün gelecek sezonla ilgili vizyonu.

Tam adı Anderson Luiz de Carvalho olan Nene'nin sözleşmesi, 2013 yılı Haziran ayında bitiyor. FIFA Kurallarına göre futbolcu sözleşme bitim tarihinden 6 ay önce transfer görüşmesi hatta ön sözleşme yapabiliyor. Ocak ayında bu transfer gerçekleştirmek için çaba harcayan siyah beyazlılar, PSG'yle de sıkı bir pazarlığa girecek.

Haberin Devamı

Nene'nin piyası değeri 10 milyon euro olarak gözüküyor; ancak reel değer 3 milyon euro civarında...

Radyospor