Dünyadan Futbol Nereden nereye! Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

Nereden nereye! Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

14.09.2022 - 14:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Adem Ljajic yeni takımıyla antrenmanlara başladı. Ljajic'in yeni takımı ise şaşırttı.

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

Beşiktaş'ın Torino'dan önce kiraladığı ardından bonservisini aldığı Adem Ljajic sakatlığı ve özel hayatında yaşadıkları sebebiyle Siyah Beyazlı formayla bekleneni veremedi. Son yılında Beşiktaş'la 1 dakika bile süre alamayan Adem Ljajic'in sözleşmesi bu transfer döneminde sona erdi. Sırp yıldızın adı birçok isimle anılsa da uzun süre takım bulamadı. Adem Ljajic aylar sonra yeni takımıyla antrenmanda görüntülendi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

ÖNCE KİRALANDI SONRA BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş, Adem Ljajic'i Torino'dan 2018-2019 sezonunun başında kiraladı. Beşiktaş, Torino'ya kiralama bedeli olarak 1 milyon 250 bin Euro ödemişti. Beşiktaş'taki ilk sezonunda gösterdiği performansla adından söz ettiren Adem Ljajic, Temmuz 2019'da bu kez bonservisiyle Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş, Ljajic için Torino'ya 6.5 milyon Euro ödedi.

Beşiktaş'taki ikinci sezonunda sakatlık ve koronavirüs nedeniyle 10 maç kaçıran Sırp yıldız özel hayatında yaşadıkları sebebiyle performans olarak bir önceki sezonunu yakalayamadı.

Beşiktaş'ın Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarını elde etti. 2020-2021 sezonunun devre arasında Sergen Yalçın tarafından kadroya yeniden monte edilen Adem Ljajic 24 karşılaşmada 2 gol atıp 5 asist yaparken Siyah Beyazlıların şampiyonluğuna katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

GEÇEN SEZON SÜRE ALAMADI

Yaşadığı problemler sebebiyle futbola odaklanmakta sıkıntı çeken Adem Ljajic geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Valerien Ismael tarafından kadroya dahil edilmedi.

Antrenmanlarına Ümraniye'deki alt yapı tesislerinde devam eden Adem Ljajic özellikle transfer dönemlerinde gönderilmek istenmesine rağmen takımda kalma ısrarı sebebiyle büyük tepki toplamıştı.

Beşiktaş'tan bonuslarla birlikte yıllık 4.2 milyon euro kazanan Adem Ljajic'in takımda kalmak istemesi başta Siyah Beyazlı yönetim olmak üzere tüm taraftarların tepkisini toplamıştı.

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

BODRUMSPOR İDDİALARI GERÇEKLEŞMEDİ

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra adı birçok takımla anılan Adem Ljajic, Bodrumspor'un da gündemine geldi. Transfer çeşitli nedenlerden ötürü gerçekleşmedi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adem Ljajic'in Bodrumspor ile adının anıldığı günlerde "Adem Ljajic 200 bin €'ya Bodrumspor'a gitmiş! Nasıl oluyor? Domagoj Vida'yı sevdim ama çok yüksek para alıyordu. Biz böyle işler yapmadık. Alex Teixeira işte. Miralem Pjanic. Pjanic'i 2,5 Milyon €'ya getirdik, sen nasıl Jeremain Lens'e o paraları verirsin?" ifadelerini kullanmıştı.

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

AYLAR SONRA YENİ TAKIMIYLA ANTRENMANLARA ÇIKTI

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan ayrılan ve bir süredir boşta olan Adem Ljajic, doğduğu şehrin takımı olan Novi Pazar ile antrenmanlara başladı. Slobodna-bosna'da yer alan habere göre Novi Pazar, Adem Ljajic'i kadrosuna kattı.

Haberde Adem Ljajic'in Novi Pazar ile deneme antrenmanlarına başladığı ve transferin gerçekleşmesi durumunda Ljajic'in doğdupu şehir adına mücadele edeceği vurgulandı. Ayrıca haberde transferin gerçekleşmesi durumunda Adem Ljajic'in kulüp tarihindeki en pahalı transfer olacağına dikkat çekildi.

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı

KISA SÜRE İÇİNDE RESMİYETE KAVUŞACAK

Slobodna-bosna'da yer alan haberin detayında ise Adem Ljajic'in Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kulüp bulamadığını ve Novi Pazar'ın bu fırsatı değerlendireceği ifade edildi. Haberde Adem Ljajic ve Novi Pazar arasındaki görüşmelerin artık son aşamada olduğu ve transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşabileceği aktarıldı.

Slobodna-bosna'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Ljajić'in Beşiktaş ile sözleşmesi bu yaz sona erdi, şu anda serbest oyuncu ve yakında Sırbistan Ligi'nde mücadele eden Novi Pazar ile transfer görüşmeleri resmiey kazanacak.

Haberin Devamı

Adem Ljajic'in Partizan'a dönebileceği iddia edilmişti fakat Novi Pazar, Ljajić'in antrenmandan fotoğraflarını yayınladı.

Adem Ljajic'in kariyerine memleketinde devam etmesi için bir anlaşma olabilir. Bu olursa, eski milli takım oyuncusu kulüp tarihindeki en büyük transfer olacak."

Nereden nereye Adem Ljajic yeni takımıyla aylar sonra ortaya çıktı