Dünyadan Futbol Nereden nereye! Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu

Nereden nereye! Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu

19.05.2023 - 18:08 | Son Güncellenme:

Bir dönem Süper Lig'de de top koşturan Nabil Dirar, Danimarka 3. Lig ekibi Ishoj IF ile anlaşma sağladı. Öte yandan bu transferin perde arkasını teknik direktör açıkladı.

Nereden nereye Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe ve Kasımpaşa formaları giyen Nabil Dirar'ın yeni adresi belli oldu. Faslı futbolcu, Danimarka 3. Lig kulübü Ishoj IF ile sözleşme imzaladı. Bunun yanında Ishoj'ün hocası Erdoğan Aslan, transferin perde arkasını anlattı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

Nabil Dirar, 2017-2018 sezonunun yaz transfer döneminde 3.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Monaco'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Faslı futbolcu sarı-lacivertli forma ile toplam 89 karşılaşmaya çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 8 kez gol atıp 12 kez asist performansı sergilemişti.

Nereden nereye Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu

KASIMPAŞA'DA 6 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Belçika temsilcisi Club Brugge'a transfer olan tecrübeli isim burada 1 sezon oynadıktan sonra Süper Lig'e geri dönerek, 2021-2022 sezonunda Kasımpaşa forması giymişti. Dirar, Kasımpaşa ile 6 resmi maça çıkmıştı fakat gol katkısı verememişti.

37 yaşındaki futbolcu en son kendi ülkesi olan Fas'ta SCC Mohammedia forması giydi.

Haberin Devamı

Nereden nereye Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu

DANİMARKA'YA TRANSFER OLDU

Kasım 2022'den beri kulüpsüz olan futbolcu, Danimarka 3. lig kulübü Ishoj IF ile el sıkıştı. 37 yaşındaki futbolcu, Danimarka ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ishoj, Danimarka 3. Lig'de 4. sırada yer alıyor.

TRANSFERİN PERDE ARKASI

Ishoj'ün hocası Erdoğan Aslan, Danimarka basınına yaptığı açıklamada Dirar'ın Danimarka'da ikamet ettiğini ve kulübün oyuncu ile şans eseri temasa geçtiğini söyledi.

Aslan, transferin perde arkasını şu sözlerle anlattı:

"Nabil, Danimarkalı bir kızla evlendi. Albertslund'a taşındı ve altı ay orada yaşadı. Sonra takım liderimiz onunla bir spor salonunda karşılaştı. Oldukça iyi bilinen bir yüz olan Dirar'la tanıştılar. Takım liderimiz onunla bazı fitness antrenmanlarında karşılaştı ve sohbet etti.

1 yıldır futbol oynamasa da iyi görünen Dirar'a yazdan sonra bizimle çalışmayı isteyip istemediğini sorduk ve kabul etti. Kulüp onu böyle aldı. Bu transfer için Avrupa'nın her yerini dolaşmadık."

Nereden nereye Nabil Dirar, 3. lige transfer oldu